Een complete outfit voor de zakelijke man

Een complete outfit voor de zakelijke man

Een complete outfit maken, wanneer je op straat loopt en om je heen kijkt, lijkt dat soms een hele opgave. De vreemdste outfits kom je tegen. Outfits die vaak niet echt kloppen. Er zijn een aantal afspraken die we met elkaar moeten gaan maken willen we ervoor zorgen dat onze outfits matchen. Het belangrijkste hierbij is dat we gaan shoppen in totale outfits of kopen wat past bij de rest. Daarnaast wil ik nog even kwijt dat joggingsbroeken echt niet meer kunnen. De tijd van de ravende gabbers is voorbij. Een zakelijke look is helemaal nu, maar hoe creëer je die look nou eigenlijk goed. Dat leg ik je uit in deze blog. Er zijn een aantal zaken die het zeer gemakkelijk mogelijk moeten maken om een goede en complete outfit samen te stellen.

De kledingkeuze

Wil je er zakelijk uitzien? Gooi dan alles waar een merk heel groot op afgebeeld staat de prullenbak in. Dit zijn namelijk geen zakelijke kleren, maar kleren voor mensen die er zakelijk denken uit te willen zien. Geen grote logo’s meer met paarden van bepaalde merken, maar subtiele merk logootjes. Kies daarnaast eens wat vaker voor een overhemd met een chino. Deze combinatie geeft direct een zeer zakelijke look. Je kan hiermee best wat extreem gaan, door twee kleuren die veel contrast hebben met elkaar te combineren. De stoffen en pasvorm zorgen wel voor de zakelijke look. Zorg dan ook dat je overhemd niet te groot of te klein is.

De schoenen en riem

Het volgende zeer belangrijke punt op de agenda is de combinatie tussen riem en schoenen. Uiteraard moeten de schoenen gewoon goed verzorgd zijn, maar dat is lang niet het enige. Zorg er daarnaast voor dat je schoenen en riem bij elkaar passen. Dezelfde kleurschakering is van belang. Hetzelfde merk kopen is dan vaak wel handig. Durea schoenen maakt bijvoorbeeld riemen en schoenen. Dat scheelt in het maken van een goede combinatie. 

Succes

Ik wens je heel veel succes bij het uitzoeken van je outfit voor de zakelijke man en hoop dat je iets aan de tips uit mijn blogs hebt gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *