Met deze tips koop je de perfecte zwembroek

Met deze tips koop je de perfecte zwembroek

Zodra de temperatuur in Nederland weer flink boven de 20 graden stijgt wordt er door veel mannen gezocht naar een nieuwe zwembroek voor komende zomer. Heerlijk de verkoeling op zoeken aan het strand of aan een meertje: dat wil je natuurlijk wel in stijl doen!

Een leuke zwembroek kopen is voor veel mannen ieder jaar weer een probleem. Dit komt omdat het vaak het enige kledingstuk is dat je draagt, waardoor een niet goed zittende zwembroek direct opvalt. Lees in dit artikel meer over het kopen van de perfecte zwembroek voor deze zomer!

Zwembroeken trend 2020

De trend van deze zomer is een kort zwemshort. De ideale lengte van deze zwembroeken is een aantal centimeter boven je knie tot ongeveer de helft van je bovenbeen. Het voordeel van dit model zwembroek is dat het lijkt alsof je langere benen hebt. Zeker voor mannen met gespierde bovenbenen is een kort zwemshort absoluut een aanrader om dit jaar te flaneren op het strand.

Bij dit model is de sluiting ook erg belangrijk. Vaak hebben korte zwemshorts voor heren een sluiting met touwtjes. Dit koordje is bedoeld om een klein knoopje in te leggen. De touwtjes moeten er niet uitzien als een dichtgeknoopte vuilniszak. Kies daarom de juiste maat, zodat een klein knoopje in de touwtjes voldoende is.

Print of niet?

Een leuke print op je zwembroek is natuurlijk helemaal hip op dit moment. Kies een leuke kleur en een uniek motiefje. Maar onthoud: op een bepaalde leeftijd (begin dertig) is het hebben van een zwembroek kan je beter gaan voor een simpele zwembroek met een streepje of effen tint.

Leuke zwembroek kopen

Aan het zoeken naar een leuke zwembroek die helemaal trendy is voor deze zomer? In de webshop van LeukeZwembroeken.nl vind je een uitgebreid assortiment zwembroeken.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *