Heren ondergoed van Dimenno

Ondergoed is voor mannen altijd al belangrijk geweest. Wanneer je onderbroek niet goed pasta of van slechte kwaliteit is, merk je dit de hele dag. Je raakt er door geïrriteerd en voelt je minder prettig dan wanneer je een comfortabele onderbroek draagt. De meeste mannen willen dan ook gewoon boxershorts of slips van hoge kwaliteit die niet snel verslijten.

Boxershorts van de beste merken

Bij Dimenno vind je alleen heren ondergoed van de beste merken. Met een ruim assortiment in wijde- en strakke boxershorts, zit er voor elke man wel iets tussen. Dimenno biedt kwaliteitsmerken aan zoals Björn Borg, Calvin Klein, Hugo Boss, Hom, Diesel, Emperio Armani, Puma en Schiesser. Ook voor Bolas boxershorts ben je bij Dimenno aan het goede adres. Dit merk is nog vrij nieuw en helemaal hip. Het merk is opgericht door Everon Jackson Hooi, beter bekend als Bing van Goede Tijden Slechte Tijden.

Al het heren ondergoed

945002001-884_ab_-pp

Het begrip ondergoed betekent tegenwoordig veel meer dan alleen maar boxershorts en slips. Zo zijn sokken ook erg belangrijk. Ook voor herensokken ben je bij Dimenno aan het juiste adres. Verder vind je in deze uitgebreide webshop nog talloze andere producten. Denk hierbij aan badjassen en nachtmode. Er zijn verschillende pyjamabroeken en –shirts te vinden in de webshop. Ook voor sloffen en huispakken zijn terug te vinden in deze categorie. Ook basic T-shirts voor bijvoorbeeld onder een overhemd zijn onmisbaar in de kledingkast van een man. Verder hebben de sportieve mannen onder ons natuurlijk behoefte aan goede thermokleding voor de koude dagen of tijdens het sporten. Zo heb je een goede onderlaag om je lichaamstemperatuur op pijl te houden of juist om voor verkoelen te zorgen.

Zwembroeken

Zwembroeken horen eigenlijk niet bij ondergoed, maar toch worden deze vaak samen gekocht met ondergoed. Vandaar dat Dimenno ook dé webshop is voor de mooiste zwembroeken, badlakens en slippers. Ook hier vind je enkel de beste merken. Bijna alle grote ondergoed merken fabriceren namelijk ook de mooiste zwemshorts van de beste kwaliteit.Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.