De Beste Parajumpers jas voor vrouwen

Ten eerste zijn de meeste van de door Parajumper gemaakt jassen van slijtvast Nylon; een materiaal met een uitzonderlijke duurzaamheid, scheurvastheid en waterbestendigheid. En er is nog iets anders waardoor de jassen er echt extra stoer uitzien – de meeste modellen hebben een haakje waarmee je de kraag kunt vastmaken. Het type haak op de jassen wordt daadwerkelijk gebruikt in de parachutering, dus dat geeft u een goed idee van hoe duurzaam de jassen van Parajumpers zijn.

De Beste Parajumpers jas voor vrouwen: Skimaster Jacket

De Skimaster jas is een geweldige alledaagse optie. Het heeft een zeer strak ontwerp, zodat je het gemakkelijk kunt dragen met vrijwel alles. Het is warm maar niet te warm – niet geweldig voor extreem koude klimaten, maar goed voor de gemiddelde winter. Het is geïsoleerd met 620 vulkracht naar beneden, met een verhouding van 90-10 donzen veren en de jas is volledig waterdicht.

Het heeft een tailleband waarmee u de pasvorm kunt aanpassen. Het ziet er aan de buitenkant misschien wat lastig uit, maar het maakt de jas van een flatterende slanke pasvorm naar een brede. Ik denk dat dat echt functioneel is, vooral omdat je er dikkere kleding onder kunt dragen.

Plus, het taille ding helpt je het onderste deel van de jas winddicht te maken, als je het in de broek doet. Ook heeft dit Parajumpers jasje elastische manchetten, die helpen om de tocht uit de mouwen te houden. Het heeft niet die kenmerkende parachuteringshaak, maar eerder een snap webbing band – wat ik denk dat het eigenlijk een beetje meer geschikt is, gezien het feit dat dit een ski-jack is.

Een ding dat het een geweldige ski-jas maakt is de overvloed aan zakken. Er zitten vijf zakken op de voorkant van het jack, twee op de mouwen en een extra interne. Oh en natuurlijk is er een poederrok binnenin die je aan je skibroek kunt bevestigen.

Parajumper jas voor heren kopen?

Ook de herencollectie van Parajumper is bestaat uit verschillende modellen die zeer gewild zijn. Met diverse modellen als de parajumper donsjas is er genoeg keuze en is er altijd een geschikte winterjas van Parajumpers te vinden. Bij Hans Voortman kun je eenvoudig een gewenste winterjas uitzoeken. Op basis van jouw eigen wensen of eisen kun je de Parajumper jas online bestellen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *