Tips voor het kopen van een slavenarmband

Je hebt sieraden en je hebt “essentiële” sieraden die je zeker in jouw sieradenkistje moet hebben. Een gouden slavenarmband mag niet ontbreken in jouw collectie “must have” sieraden. Gelukkig hoeft een gouden slavenarmband helemaal niet duur te zijn, tenminste wanneer je die online koopt in de webshop. Je moet uiteraard wel opletten wat je koopt, welke kwaliteit je krijgt en of het echt goud betreft. We zetten op deze pagina een aantal tips op een rijtje zodat je vol vertrouwen online een gouden slavenarmband kunt kopen!

1. Koop online bij de juiste webshop

Niet elke webshop levert dezelfde service. Wanneer je kiest voor een Nederlandse webshop heb je in ieder geval garantie dat je 14 dagen retourrecht hebt, bij buitenlandse shops en particuliere verkoop is dat niet het geval.

2. Let op de kwaliteit

Wanneer je goedkoop een gouden slavenarmband ziet staan betreft het doorgaans een “verguld” of “gold plated” materiaal. Dat houdt in dat er een dun laagje echt goud over een andere kern wordt aangebracht. Dat maakt de prijs een stuk lager, en de armband vaak wat harder. Een vergulde gouden armband kopen is helemaal geen probleem, zolang je maar weet wat je koopt.

3. Een gouden slavenarmband past bijna altijd

Door de ruime pasvorm kun je zonder pas- en meetwerk eenvoudig een gouden armband bestellen en dragen. Daarmee is het ook een goede cadeautip voor iemand anders. Afhankelijk van het model en type is er een sluiting aangebracht, soms sluiten de armbanden niet geheel rond af. Kijk zelf in de webshop van IKBENSIERADEN naar alle ontwerpen die verkrijgbaar zijn.

4. Meer dan gouden slavenarmbanden

Hoewel goud uiteraard een tijdloos materiaal is kun je ook armbanden kopen van andere materialen. Metalen en zilveren slavenarmbanden hebben een neutrale en koele uitstraling, die staan vaak prachtig bij specifieke kleding, en eigenlijk bij alle kleuren. Je zult ook armbanden aantreffen met prachtige ingelegde stenen, dat zijn ware blikvangers die van een saai zwart jurkje een prachtige outfit maken.

Je ziet het, er is keuze genoeg bij slavenarmbanden. Online vind je niet alleen een grootste keuze, maar ook de laagste prijzen. Wanneer je goedkoop uit wilt zijn en toch prachtige armbanden wilt kopen moet je direct naar de webshop ikbensieraden nederland gaan voor het complete aanbod.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *