Stenströms Overhemden

Stenströms overhemden zijn zeer uniek! Waarom? Omdat deze overhemden bestaan uit 23 verschillende componenten die met exacte precisie zijn gesneden en in elkaar genaaid. Tijdens het maken van een Stenstroms overhemd worden er meer dan 60 verschillende handelingen uitgevoerd. Tijdens dit proces wordt het hemd in het totaal 5 x geïnspecteerd. Met dank aan een professioneel team van ontwerpers, snijders en kleermakers kan het merk Stenströms nog ieder jaar zijn techniek verbeteren. Door deze manier van werken zijn de overhemden de laatste eeuw steeds meer geperfectioneerd.

Stenstroms overhemden worden gemaakt van Egyptisch katoen

De overhemden van Stenstroms worden uiteraard gemaakt van de allerbeste stoffen, je kunt ook niet anders verwachten bij dit merk. Het Egyptisch katoen wort verwerkt in gerenommeerde weverijen zoals Monti, Albini, Thomas Mason en Canclini. Egyptisch katoen maakt de overhemden extra sterk en duurzaam maar laat daarnaast het hemd voelen als een tweede huid. Zo heerlijk zacht!

Wat maakt Stenstroms overhemden uniek?

Ieder overhemd van het merk Stenstroms heeft een unieke stijl, kwaliteit en comfort. Er wordt steeds weer enorm veel aandacht besteedt aan elk detail. Het Zweedse merk Strenstroms bestaat hierdoor al ruim 100 jaar en is nog steeds enorm populair. Iedere collectie overhemden straalt weer een nieuwe look uit. Voor iedere moderne man is er wel een perfect shirt te vinden. Of dit nou sportief, zakelijk, dandy of casual style is.

Stenstroms overhemden worden al gemaakt vanaf het jaar 1899!

Onlangs heeft het merk een Koninklijke titel gekregen voor hun 100 jaar bestaansrecht! Geheel verdiend want dit topmerk mag niet verdwijnen uit het modebeeld. De Zweedse kleermaker August Stenstrom startte zijn productie overhemden op de valreep in de 19e eeuw. In Hesingborg opende hij zijn eerste productiefaciliteit. De Stenstroms overhemden werden al direct gezien als het beste, meest modieuze merk dat tot noch toe bestond. En dat is na 100 jaar niet veranderd!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.