T-shirts laten bedrukken

Waarom T-shirts laten bedrukken?

T-shirts bedrukken is één van de handigste manieren om reclame te maken voor een merk of voor je eigen bedrijf. Als je zelf een bedrijf hebt wil je laten zien dat je bestaat en dit wil je op zoveel mogelijk manieren laten weten aan de buitenwereld. Voor individuen is de belangrijkste reden meestal dat ze interessante, modieuze of zinvolle shirts willen ontwikkelen om hun identiteit te tonen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een typische slogan op een T-shirt te plaatsen of afbeelding die staat voor een herinnering. Wanneer er een logo op kleding gedrukt wordt, kent de omgeving direct de functie van de persoon. Naast het promoten van bepaalde dingen, heeft het ook een professionele uitstraling. Het is ook hoe vaker je iets ziet, hoe meer je het gaat herkennen. T-shirts bedrukken is één van de vele manieren om je bedrijf te promoten.

Wat zijn de voordelen van T-shirts bedrukken?

Heb je bedrukte T-shirts besteld en kun je niet wachten om het pakketje open te maken? Dit is zeer begrijpelijk want hier kun je best trots op zijn! Of ben je nog aan het twijfelen over deze keuze? Wij hebben voor je 8 redenen uitgezocht waarom T-shirts laten bedrukken absoluut geen slecht idee is.

  1. Naamsbekendheid
  2. Voordelig reclame maken
  3. Professionele uitstraling
  4. Valt op in grote groepen
  5. Leuk om cadeau te geven
  6. Geld verdienen via de T-shirts
  7. Kan als werkkleding worden gebruikt
  8. Zorgt voor teamverband

Voor je eigen organisatie is het bedrukken van T-shirts een goede optie, hierdoor kan je meer naamsbekendheid krijgen. Het zorgt ook voor een professionele uitstraling, want welke grote bedrijven hebben geen bedrukte kleding? Als je organisatie zich op een beurs bevindt dan val je op in de menigte door je bedrukte T-shirts. Je kan ook andere kledingstukken laten bedrukken, bijvoorbeeld polo’s of jassen.

Wat zijn de nadelen van T-shirts bedrukken?

Natuurlijk zijn er ook nadelen van bedrukte T-shirts, en hier moet je ook rekening mee houden. Als je kleding bedrukt moet je altijd de voor- en nadelen tegen over elkaar zetten en hierop de beslissing nemen. Maar vaak vallen de nadelen al af als je het door een professioneel bedrijf laat bedrukken.

Als je een T-shirt hebt laten bedrukken is het wassen hiervan een risico. De bedrukking kan vervagen wanneer het T-shirt niet op een goede manier wordt gewassen. Hiervoor moet je altijd kijken naar de wasvoorschriften voordat je een T-shirt zomaar gaat wassen.

De opdruk kan gaan vervagen als je hem een tijdje hebt gedragen, door het gebruik en het vouwen kunnen er scheuren in de opdruk komen. Hierdoor kan het er na een tijdje niet helemaal mooi uitzien. Door het wassen kan de opdruk ook loslaten van het T-shirt, slijtage is normaal na het vele gebruik van de kleding.

Het ontwerp wat op het T-shirt moest komen te staan kan tegenvallen, het kan zijn dat de kleuren niet goed overkomen of dat het ontwerp er niet uit ziet zoals was bedoeld. Dit is een risico als je zelf de kleding bedrukt, als je het door een bedrijf laat doen kan dit in de garantie voorwaarden vallen. Het is dan ook aan te raden om dit door een professioneel bedrijf te laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *