Kleurrijk Antik Batik

Modemerk Antik Batik is opgericht in 1992 door Gabriella Cortese vanuit haar basis in Parijs. Antik Batik kenmerkt zich door kleding in kleurrijke dessins, gedetailleerde afwerkingen en het stijlvolle, moderne ontwerp. Oprichtster Gabriella Cortese deed vooral inspiratie op tijdens haar verre reizen naar Bali, India, maar ook in het Zuid-Amerikaanse Peru. Deze inspiratie vormt nog altijd de basis voor de kledinglijnen van Antik Batik, waarin dit gegeven duidelijk naar voren komt in dessins, prints en afwerking en laat zich het beste typeren als ‘bohemien’, waarin etnische invloeden samenkomen met de 70’s vibe van hippies.

De kleding van Antik Batik werkt onderscheidend voor de draagsters en ergens zijn er raakvlakken te zien in de sfeer van de immer kleurrijke Oilily-collectie.

Shop online Antik Batik bij ‘Keep it secret store’

Antik Batik kleding items laten zich goed combineren met items van andere grote modemerken zoals het eveneens kleurrijke BA&SH. Binnen modewebwinkel Keep it Secret Store kun je naar hartenlust shoppen voor deze mode-items. De webwinkel verkoopt uitsluitend kleding & accessoires van betere merken zoals Antik Batik, BA&SH, Diega en Lune Active. Voor de jonge, modebewuste maar onafhankelijke en succesvolle vrouw. 

Shop accessoires

Mis je nog net die ene mooie riem, shawl of dat paar it-schoenen? Bezoek snel de website om je te laten inspireren naar de allerlaatste modetrends. Ook voor je sieraden collectie en andere accessoires kun je hier terecht, evenals voor de laatste baby mode!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *