3 cadeautips voor de feestdagen

Nu we Sinterklaas achter de rug hebben kunnen we ons gaan opmaken voor de Kerst. Nederland heeft al even wit gekleurd, maar helaas zijn de kansen op een witte Kerst klein. Niet getreurd natuurlijk, met de juiste cadeaus onder de kerstboom kan het nog een daverend succes worden. Gezellig met de familie, iedereen die wat leuks koopt voor de ander. Maar wat is nu het leukste om te geven of krijgen? We geven 3 tips om als geschenk te geven.

Foute kersttrui

Je kent ze vast wel, die foute kerstruien tijdens Kerstmis. De een vind ze spuuglelijk en de ander kan er wel om lachen. Ze zijn dan wel een beetje vreemd, maar leuk zijn ze zeker. Zie je de lol er wel van in om een beetje op te vallen met de feestdagen dan is het een leuk kledingstuk om te kopen of aan iemand cadeau te doen. Ze zijn te krijgen met de grappigste motieven, van rendieren tot kerstbomen en van Kerstman tot sneeuwpoppen.

Warme sokken en pantoffels

Heb je ook vaak last van koude voeten in december? Wat is er dan lekkerder dan een paar warme wollen sokken om in huis te dragen? Nooit meer koude voeten heb je ook als je heerlijke pantoffels hebt gekregen. En voor deze producten hoef je niet eens diep in de buidel te tasten. Voor minder dan 20 euro kun je er al warmpjes bij zitten tijdens de feestdagen dit jaar.

Cadeaubon altijd goed

Kun je nooit kiezen als je een cadeau moet geven? Dan bieden de waardebonnen van diverse winkels uitkomst. Iemand die graag de nieuwste mode shopt geef je een fashionbon en iemand die graag naar de film gaat een bioscoopbon. En tenslotte zijn er nog de vvv-bonnen waar men zelf een keuze kan maken wat betreft de uitgave er van.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *