5 basics voor mannen geschikt voor elke kledingstijl

5 basics voor mannen geschikt voor elke kledingstijl

Een stijlvolle outfit uitzoeken kan best lastig zijn. Daarom is het altijd fijn als je genoeg basics in je kledingkast hebt, zodat je deze oneindig kunt afwisselen en variëren. Goede basics zijn het fundament voor stijlvolle outfits voor mannen. Wij hebben in de blogs vijf basics op een rijtje gezet die niet in je kledingkast mogen ontbreken.

1. Wit overhemd

Een basic dat echt niet mag ontbreken in je kast is een wit overhemd. Een wit overhemd staat altijd verzorgd en fris. Het ideale van deze basic is dat je hem kan dragen bij zowel een casual als formele outfit. Bij een formele kledingstijl kan je een wit overhemd stijlvol dragen onder een pullover, maar ook met een spijkerbroek en sneakers staat een wit overhemd goed. Het is wel belangrijk om te kiezen voor nette overhemden die goed aansluiten op je lichaamsbouw.

2. Denim overhemd

Een denim overhemd is een basic dat niet mag ontbreken. Eigenlijk is deze geschikt voor elke gelegenheid. Zo kan je een denim overhemd prima dragen onder een colbert, terwijl een je deze ook goed kunt combineren met een casual chino. Bij lagere temperaturen kan je het overhemd dragen als een soort jasje.

3. T-shirts

Nette t-shirts die als ondershirt gebruikt kunnen worden mogen ook absoluut niet missen in je kledingkast. T-shirts in effen kleuren zijn perfect om kleding overheen te dragen. Vooral neutrale kleuren als zwart, wit, grijs en donkerblauw zijn gemakkelijk te combineren.

4. Kaki chino

Een kaki chino is een must have voor elke man die stijlvol voor de dag wilt komen. Deze broek heeft een nonchalante pasvorm, maar is ondanks dat goed te combineren met een overhemd of colbert. Ook voor een casual look is de kaki chino goed te combineren met een t-shirt of overhemd.

5. Zwarte spijkerbroek

Een zwarte jeans past eigenlijk onder elke outfit. Zowel bij een formele als casual kledingstijl. Met een donkere spijkerbroek loop je er altijd stijlvol bij en sla je eigenlijk nooit de plank mis. Bij een spijkerbroek is het wel van belang dat deze een aansluitende pasvorm heeft.

Aan het zoeken naar stijlvolle kleding voor heren? Genti clothing is dé webshop voor heren die er goed bij willen lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *