De mooiste petticoats uit Engeland nu verkrijgbaar in Nederland

2530_2887_1

Deze zomer is de nieuwe webwinkel Tutu Tule geopend. Tutu Tule verkoopt rokken gemaakt van tule zoals petticoats en tutu’s. Tule is een stof met een mazenweefsel en is verkrijgbaar in verschillende fijnheden, van jute-achtig tot zeer fijn gaas.
Het mooiste en zachtste tule is gebruikt voor de petticoats van het Engelse merk Doris Designs Petticoats. Ze zijn prachtig in elkaar gezet met meer dan 36 meter van luchtig zacht nylon chiffon waardoor de petticoats een ongelofelijk volume en luchtigheid hebben. Deze Doris petticoats zijn vanaf verkrijgbaar bij Tutu Tule. Welke kleur Doris petticoat je ook kiest het zal liefde op het eerste gezicht zijn. De taillemaat van de petticoat kan eenvoudig worden aangepast waardoor de petticoat voor zowel de kleinere (maat 32) als de grotere maten geschikt is (maat 52). De rok is zeer geschikt voor het dragen onder je (vintage) jurk of rok maar kan ook zo gedragen worden.

Naast de Doris Designs petticoats heeft Tutu Tule ook prachtige andere petticoats, tule rokken, tutu’s in wel 20 verschillende kleuren en schattige rokjes voor baby’s en meisjes. Voor iedere gelegenheid is er wel een rok te vinden, bruiloft, feest, carnaval, prinsessen dag en iedere andere blije dag.
Tutu Tule heeft als standplaats Rotterdam en heeft alle rokken op voorraad zodat een snelle levering is gegarandeerd. Hulp nodig met uitzoeken? Je mag Tutu Tule altijd bellen, mailen of schrijven als je vragen hebt. Heb je eenmaal je keus gemaakt dan wordt de tule rok mooi verpakt in tissue papier en een roze verzendzak. Kijk snel op www.tututule.nl of op https://www.facebook.com/TuTuTule.nl voor inspiratie.
Wil je de rokken live bewonderen ga dan zondag 21 augustus naar de meest romantische dag van het jaar in Rotterdam. Tutu Tule zal die dag aanwezig zijn op de dag van de romantische muziek bij de Euromast.

Bron:NLpersberichten.nlReacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.