Bruidslingerie kopen

Een perfect zittende trouwjurk begint bij een goede basis: goede bruidslingerie kopen. Je optimaliseert de pasvorm van je trouwjurk wanneer je er lingerie onder draagt dat goed aansluit. Wij bieden een ruim assortiment lingerie. Van elegante eveningwear tot aan shapewear, mooie kousenbanden, hoepels en complete lingeriesets, je vindt het bij Weddingworld. Bekijk ons aanbod direct online.

Lingerie maten

Om ervoor te zorgen dat je bruidslingerie uitstekend zit, is het van belang om je lingeriematen te weten. Hiervoor heb je twee omtrekmaten nodig. De omtrek over de buste en eronder. Dankzij onze handige tabel kun je vervolgens de juiste maat bepalen. Ga je lingerie passen? Let er dan op dat de cupmaat niet te groot of te klein is. Komen er vouwen in de cups, dan is deze te groot. Indien de beugels te ver van je lichaam af staan of teveel drukken onder de armen, is de cupmaat te klein. De omtrek maat is ook van belang. Wanneer de omtrek groter of kleiner wordt, geldt dit ook voor de cup. Een 90A heeft dezelfde cup als een 85B, de omtrek is alleen groter.

Ruim assortiment bruidslingerie bij Weddingworld

Iedere jurk vraagt om andere lingerie. Is jouw droomjurk een stijlvolle jurk met laag uitgesneden rug? Dan heb je een ander torselet nodig dan wanneer je trouwt in een jurk met hoog gesloten rug. De meeste lingerie is ook na de bruiloft te dragen. Je ontzettend goed, mooi en zelfverzekerd voelen op je bruiloft is natuurlijk het allerbelangrijkste. Bruidslingerie kopen speelt daarom een belangrijke rol. Wij voorzien je graag van advies op maat. Neem contact met ons op om telefonisch een afspraak te maken. Wij dragen graag bij aan jouw sprookjesbruiloft. Online een bestelling plaatsen is uiteraard ook mogelijk. Profiteer van gratis verzending bij een besteding vanaf €25. Voldoet je aankoop niet aan je verwachting? Geen probleem. Bij Weddingworld kun je het binnen 14 dagen retour sturen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *