De beste werkkleding voor werkzaamheden buiten de deur

We gaan na een koude en regenachtige winter eindelijk richting de lente. De eerste zonnestralen en lentetemperaturen zijn al gemeten en er komen nog mooiere dagen aan. Dit is goed nieuws voor alle werknemers die vooral buiten werkzaam zijn. Tijdens mooi weer is het ook van groot belang om stevige en veilige werkkleding te dragen. In dit artikel bespreek ik de beste werkkleding voor werkzaamheden buiten de deur.

Jassen

Dit is de meest voor de hand liggende kleding om te dragen buiten de deur. Echter is het tegelijkertijd ook een van de belangrijkste kledingstukken. Een goede werkjas moet namelijk tegen een stootje kunnen. Naast dat het van belang is om je te verwarmen, moet het ook flexibel zijn tijdens het werken. Voor de extreem koude winterdagen zijn er ook werkjassen met een ingebouwde accu. Zodat de jas binnen een korte tijd warmere temperaturen kan vasthouden. Een Tricorp jas is een goed voorbeeld van een flexibele werkjas die tegelijkertijd bescherming biedt. 

Werkbroeken

Winterbroeken zijn met name van belang voor mensen die werken in de bouw. Deze broeken zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn waterdicht vanwege de waterafstotende werking. Daarnaast beschikken deze broeken over meerdere opbergvakjes. Zodat de materialen waarmee gewerkt wordt makkelijk bewaard kan worden. Werkbroeken zijn meestal een stuk dikker en steviger, maar hoeven niet te beperken in de bewegingsvrijheid.

Werkschoenen

Er zijn verschillende soorten werkschoenen om de veiligheid te waarborgen. Zo zijn er werkschoenen die over een veiligheidsneus beschikken. Zodat de tenen worden beschermd. Dit wordt bijvoorbeeld in sectoren gedragen waarbij er gewerkt wordt met zware materialen. Daarnaast zijn er ook werkschoenen beschikbaar die ook beschikken over een veiligheidsneus, maar tegelijkertijd waterdicht zijn. Deze schoenen worden beschouwt als het meest veilig. 

Wil je graag meer informatie over werkjassen? Neem dan snel een kijkje op https://www.tricorpstore.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *