Wat zegt een sieraad over jou?

 Sieraden worden veel gebruikt als extra versiering van je zelf, maar het is ook erg persoonlijk. Iedereen kan verschillende redenen hebben voor een sieraad, soms hoeft het ook niks te betekenen maar soms ook wel. Een bepaalde manier van sieraden dragen of een bepaald sieraad kan veel over je zeggen. Dat lees je verder hier in deze blog. 

Oorbellen en kettingen 

Oorbellen, als je knopjes oorbellen draagt, dan ben je waarschijnlijk van je zelf erg rustig en stap je niet vaak uit je comfort zone. Het kan ook zo zijn dat je de knopjes draagt als je een drukke outfit aan hebt, zo breng je iets meer rust terug in je outfit. Als je ring oorbellen draagt dan ben je waarschijnlijk een gezelligheidsdier, je houdt van gezelligheid en veel mensen om je heen. 

Met kettingen kan je veel kanten op gaan. Als je vaak grote opvallende kettingen draagt, dat betekent dat vaak ook dat je zelf wat drukker bent en dat je graag in het middelpunt staat. Als je meerdere kettingen met elkaar combineert, is het vaak zo dat je meegaat met de trends en dat je er altijd erg hip uitziet. Finaste verkoopt erg veel leuke oorbellen en kettingen die je goed met elkaar kan combineren. 

Armbanden en ringen

Als je armbanden draagt, betekent dit dat je veel geeft om de extra verzorging en dat je veel geeft om er goed en verzorgd bij te lopen. In de zomer is het extra leuk om armbandjes te dragen, omdat je dan wat vaker korte mouwen draagt en je de armbandjes dan beter ziet. 

Ringen kunnen ook veel over je zeggen. Als je een ring draagt kan het zijn dat daar veel betekenis achter zit. Dat kan bijvoorbeeld een trouwring of een erfstuk zijn. Als je meerdere ringen met elkaar combineert dan volg je vaak de nieuwste trends op de voet. Het is nu namelijk een populaire trend om meerdere ringen met elkaar te combineren. Finaste heeft een groot aanbod aan ringen waardoor je die goed kan combineren.   

Andere sieraden

Er zijn ook nog andere sieraden die je kunt dragen, zoals bijvoorbeeld een horloge of een enkelbandje. Een horloge is vaak iets wat in combinatie met een armband wordt gedragen, het geeft een slimme en professionele look. Een enkelbandje is vooral populair in de zomer als de jurkjes en de korte broekjes weer uit de kast worden getrokken.

Conclusie 

Iedereen die sieraden draagt heeft daar een eigen reden voor. Het kan zo zijn dat er emotionele waarden achter zit of dat je het echt gewoon draagt puur voor de sier. Het assortiment van Finaste is erg groot waardoor de kans groot is dat er een leuk nieuw sieraad voor je bij zit. Wat voor sieraden draag jij? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *