De kenmerken van een stoere fietstas

Ben je op zoek naar een fietstas, maar niet een saai ding met een wat oubollig uiterlijk waar je niet mee gezien wil worden? Dat is heel begrijpelijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel fietstassen op de markt die een stoer uiterlijk hebben en waarmee je in positieve zin opvalt. De kenmerken van een stoere fietstas zijn de kleurstelling en de vorm van de tas. Ook het materiaal kan een rol spelen. Er zijn meerdere tassen op de markt die hiervoor in aanmerking komen en die je in overweging kunt nemen om aan te schaffen. Stoere fietstassen zijn ontzettend praktisch, omdat je er heel veel spullen in mee kunt nemen. Dus het is zeker de moeite waard er een aan te schaffen, zodat je je spullen niet op je rug hoeft te dragen. 

Wat maakt een fietstas stoer?

Een stoere fietstas heeft over het algemeen donkere kleuren. Hierbij kun je denken aan zwart, donkergrijs of legergroen. Dit zijn duidelijk kleuren die gelijk wat stoerder overkomen. Ook fietstassen met bijvoorbeeld een legerprint of andere wat donkerder print kan de fietstas een stoer uiterlijk geven. Een stevige tas van jeansstof zal je zeker kunnen waarderen als je zoekt naar. Ook leer kan een fietstas een stoer uiterlijk geven. De kenmerken van een stoere fietstas kun je ook prima zien aan het motief op de tas. Zo is een tas met een beige achtergrond met daarop een wereldkaart die gemaakt is van ijzersterk pvc een lust voor het oog. Het ziet eruit of je een wereldreiziger bent en heeft daarmee allen kenmerken van een stoere fietstas. Ook een fietstas met gekleurde en afwisselend lichtere en donkere cubes geven het stoere karakter van dit model weer. 

Overweeg een sportieve fietstas te kopen

Een kun je kijken naar de sportievere modellen die vaak in zwart zijn uitgevoerd. Sportief staat toch ook vaak voor stoer, zeker de wat ruigere sporten. Dat kan je in je fietstas tot uitdrukking laten komen. Sportieve fietstassen zoals trekking fietstassen stralen een stoer karakter uit door de vormgeving. Heb je er in de regen de neon gele regenhoes overheen dan kan dit het effect nog versterken. Trek sportieve kleding aan, bepak je fiets met sportieve fietstassen en je bent helemaal klaar voor stoere fietsactiviteiten.

Er zijn tegenwoordig heel veel soorten fietsen en niet elke fietstas past op of bij de fiets die je hebt. Houd daar rekening mee bij aankoop van de fietstas. De fietstas kan wel stoere kenmerken hebben, maar dat kan afzwakken bij bepaalde fietsen. Houd daar rekening mee bij aankoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *