Een zonnebril als eyecatcher

Een zonnebril als eyecatcher

Zonnebrillen zijn in eerste instantie vooral functioneel. Door een zonnebril te dragen geef je je ogen meer rust en bescherm je ze goed tegen schadelijke en felle UV-stralen.

Veel mensen dragen een zonnebril. Ze kunnen een accessoire zijn die kan worden gebruikt om de finishing touch toe te voegen aan je outfit. Met een zonnebril kan je jouw persoonlijkheid en stijl extra benadrukken. Door voor een zonnebril te gaan die goed bij je past, kan je jouw smaakvolle stijl extra benadrukken. Kies dus zorgvuldig en ga niet altijd voor een standaard model.

Welk model zonnebril past bij mijn gezichtsvorm?

Zonnebrillen zijn gemakkelijk te vinden, maar het is soms moeilijk om het perfecte model te kiezen. Iedereen is anders en heeft een andere gezichtsvorm. Niet elk model bril past bij elke gezichtsvorm. Gelukkig zijn er vele verschillende modellen beschikbaar en is er dus voor iedereen een zonnebril die goed staat. Hieronder geef ik je meer uitleg over welke zonnebrillen het beste passen bij jouw gezichtsvorm:

  • Hartvormig: bij een hartvormige gezichtsvorm passen vooral ronde, half ronde en ovale modellen.
  • Rond: als je een ronde gezichtsvorm hebt, kan je veel verschillende modellen dragen. Je moet alleen uitkijken met ronde modellen.
  • Driehoekig: bij een driehoekige gezichtsvorm passen ronde of brede zonnebrillen.
  • Ovaal: met een ovale gezichtsvorm kan je niet snel de fout ingaan met een zonnebril. Elk model zal jou goed staan.

Natuurlijk heeft elk persoon een andere gezichtsvorm. Ook ronde gezichtsvormen variëren van elkaar. Het kan dus zijn dat jij een lichte ronde gezichtsvorm hebt, maar een ronde bril jou alsnog heel goed staat. Neem daarom deze tips mee in je beslissing, maar kijk vooral wat jij mooi vindt staan bij jezelf.

Steel de show met een excentrieke zonnebril

Als het om accessoires gaat, zijn zonnebrillen een van de meest populaire items. Maar als je je wilt onderscheiden van de massa, dan is er maar één manier om dat te doen: door je eigen unieke stijl toe te voegen met een excentrieke zonnebril.

Om ervoor te zorgen dat je opvalt en opgemerkt wordt, moet je een model uitzoeken dat anders is dan een tijdloos model zoals een pilotenbril. Er zijn talloze verschillende dames zonnebrillen. Misschien steel jij de show met een cat-eye model of met een hexagon-model! Het is aan jou hoe graag jij wil stralen met je zonnebril. Let er wel op dat je zonnebril een groot deel van je gezicht beslaat. Het is bijna het eerste wat mensen bij jou zien. De zonnebril moet daarom echt bij jou passen en jou representeren. Lukt dit je goed? Dan steel jij de show!

Een goede zonnebril is dus niet alleen belangrijk om als bescherming voor je ogen te dragen, je kan er ook mee stralen. Kies het juiste model en zoek daarna naar de stijl die goed bij jou past. Je wil immers jouw persoonlijke stijl laten zien. Een zonnebril dames is hier een perfecte accessoire voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *