Comfortabel en stylish het thuiswerken door (2)

Comfortabel en stylish het thuiswerken door

Zit jij zelfs na het minderen van de corona-maatregelen nog de hele dag thuis? Investeer dan eens in een heerlijk huispak. Of je nou thuis werkt of gewoon heerlijk de hele dag op de bank hangt, een mooi huispak zorgt er in elke situatie voor dat jij er comfortabel en stylish bij zit. 

In je pyjama aan het werk 

De voornaamste reden waarom huispakken zo razend populair zijn is hoe comfortabel ze zijn. Je kan een huispak een beetje zien als een soort jogging pak, maar dan vaak in een iets minder sportief design. Huispakken zijn veelal gemaakt van zachte stof die heerlijk comfortabel op de huid vallen. Afhankelijk van het seizoen waarvoor je huispak gemaakt is kunnen deze stoffen dun of dik zijn. Voor de zomer maanden zijn deze gemaakt van stoffen als zijde of katoensatijn. Deze stoffen zijn heerlijk dun en zacht en zijn dus ideaal voor deze warmere periode. De zomerse variant heb je zowel met korte of lange mouwen en pijpen, zo kun jezelf kiezen wat je het fijnste vindt. Voor de koudere maanden zijn er huispakken met dikkere stoffen zoals fleece, wol of flanel. Deze stoffen zijn dikker dan die je in de zomer draagt en houden je goed warm, ideaal dus voor de koude wintermaanden. Deze lekkere stoffen gecombineerd met de losse en makkelijke pasvorm zijn dus heerlijk om lekker mee op de bank te hangen of om te dragen in je thuis kantoor. 

Geen juichpak meer 

Waar je bij het woord huispak misschien meteen moet denken aan het knal oranje juichpak van Roy Donders, zijn er gelukkig tegenwoordig veel meer opties. Doordat iedereen thuiswerkt en huispakken razend populair geworden zijn, heb je nu oneindig veel mogelijkheden als het gaat om kleur, motief, en pasvorm. Of je nou aardse tinten wil, of juist felle kleuren, effen of een vrolijk motief, gladde of juist ruwe stof, getailleerd of lekker wijd, met of zonder capuchon, er is voor elk wat wils. Er zijn zoveel mogelijkheden van crop top tot oversized. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een huispak van. Je kan het oranje trainingspak dus laten hangen tot oranje speelt, en gaan voor iets wat beter past bij jouw stijl. Een huispak waarmee je gewoon over straat kan, en ook prima in die online meeting kan zitten zonder dat jij je hoeft te schamen voor jouw comfortabel outfit. 

Ook voor mannen 

Ondanks dat modieuze huispakken voornamelijk door vrouwen gedragen worden, beginnen er ook steeds meer mannen de overstap te maken naar een comfortabele outfit voor het thuis werken. Helaas is het aanbod huispakken voor heren nog lang niet zo groot als dat bij de dames, doordat de vraag naar huispakken bij vrouwen gewoon veel hoger ligt dan dat bij de heren. Gelukkig worden er ook steeds meer huispakken speciaal voor mannen ontworpen en aangeboden, nu ook bij deze groep de vraag flink stijgt. Zo kan dus ook de man modieus en vooral ontzettend comfortabel vanaf thuis de bedrijfszaken regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *