Luipaardprint Hoed

Maak je look af met een luipaardprint accessoire

De luipaardprint is een van de oudste “luxe” modeontwerpen en is in 2020 weer helemaal in. Nadat de luipaardprint-rage in 2018 terugkeerde in ons land zijn modeontwerpers er weer volop mee aan de slag gegaan. De luipaardprint is momenteel een van de meest populaire designs binnen de rokken, en je ziet ze dan ook in elke vorm en stijl terug op straat. Voor sommige vrouwen is de look toch net iets te heftig. Daarom hebben wij een aantal populaire accessoires op een rijtje gezet die gebruik maken van een luipaardprintje, zodat ook jij het hippe ontwerp kan integreren in jouw look.

1. Laarsjes

Enkellaarsjes met een luipaardpatroon kunnen jou klassieke of neutrale look net een beetje meer pit geven. Ze zijn goed te combineren met een groot aantal stijlen. Afhankelijk van de stijl waarvoor jij kiest kan je voor de hoge of de platte hak gaan – of natuurlijk iets daar tussen in. Het ontwerp is momenteel zo populair dat je voldoende keuze hebt in het afmaken van jou look.

2. Zomerhoed

Het hoeft geen hele lap stof te kosten om een luipaardprint in je kleding te integreren: gewaagd, maar toch classy, had een zomerhoed met een luipaardprintband toch een hele mooie oplossing bieden. De print geeft je hoed een zomerse look tijdens deze mooie maanden. Het voordeel van een hoed is daarnaast dat je deze makkelijk achterwege kan laten als hij je niet mee bevalt.

3. Diadeem

Net als de zomerhoed geeft ook een luipaarddiadeem je die stijlvolle, zomerse look. Met een mooie haardband kan jij je stijl volledig omgooien, zonder daar nieuwe kleding voor te hoeven kopen. De haardband is makkelijk te combineren met neutrale kleuren, maar kan ook juist ingezet worden voor het creëren van een stoere look. Combineer hem bijvoorbeeld met een cool band-shirt, een leren jasje of rok, en enkele stevige laarzen.

4. Handschoenen

Als je toch het randje wil opzoeken naar een meer gewaagde look, kies dan voor de luipaardprint handschoen. Deze zullen niet zo makkelijk weg te werken zijn in je outfit: ze springen goed in het oog en zijn dan ook het best te combineren met een stoere of classy look.

Meer dan een dierenprint

De luipaardprint is niet alleen beschikbaar in zijn natuurlijke vorm, maar wordt ook gebruikt met pasteltinten en felle kleuren. Naast de bovengenoemde accessoires zijn er nog veel meer accessoires met een luipaard patroon, zoals horlogebandjes, veters, rugzakken, mondkapjes, paraplu’s, damesriemen en meer. Het aanbod is groot, en door de juiste keuze te maken kan je jouw look helemaal afmaken met een modern luipaardprintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *