tips originele carnavalsoutfit

5 tips voor een originele carnavalsoutfit

Neem jij jaarlijks deel aan de carnavalsactiviteiten bij jou in de buurt? In dat geval kan het een hele uitdaging zijn om ieder jaar weer een originele carnavalsoutfit te vinden. Het pakje van de verpleegster en de astronaut heb je inmiddels al meerdere keren gedragen, waardoor je op zoek bent naar iets originelers. In dit artikel geven we je vijf tips om tot een originele carnavalsoutfit te komen!

Carnavalskleding kopen? In de webshop van Fop&Feestwinkel vind je een uitgebreid assortiment originele carnavalskostuums.

Tip 1: maak je carnavalsoutfit zelf

De meest originele carnavalsoutfits maak je helemaal zelf. Pak de naaimachine erbij, neem een paar lappen stof en begin aan de ontwikkeling van je eigen outfit. Zo weet je zeker, dat niemand anders deze outfit draagt!

Tip 2: bestel je carnavalsoutfit online

Wanneer je geen tijd hebt om zelf aan de slag te gaan, loont het om je carnavalskleding online te bestellen. Op internet is het aanbod aan leuke outfits doorgaans groter dan in een fysieke feestwinkel. Zo vind je sneller een outfit die je nog niet eerder gedragen hebt!

Tip 3: regel je outfit samen met vrienden

Sommige outfits zijn specifiek bedoeld voor vriendengroepen. Denk bijvoorbeeld aan een outfit als die van de Zware Jongens uit de Donald Duck! Het is ontzettend leuk om samen met je vrienden een outfit uit te zoeken. Origineel en gezellig!

Tip 4: kies voor een thema passend bij dit jaar

Ook origineel is een carnavalsoutfit die aansluit op een thema, welke past bij het huidige jaar. Welke gebeurtenissen hebben zich dit jaar afgespeeld? Worden in de zomermaanden de Olympische Spelen of bijvoorbeeld het WK voetbal gehouden? Door een thema bij het huidige jaar te kiezen, heb je ieder jaar een originele carnavalsoutfit.

Tip 5: maak je outfit compleet met make-up

Dames maken hun carnavalsoutfit nog origineler, door gebruik te maken van make-up. Met make-up kun je accenten aanbrengen in je uitstraling. Zo wordt een outfit nog mooier! Verkleed jezelf bijvoorbeeld als dier, waarbij je fraaie accenten aan kunt brengen op je gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *