Mode Gerelateerde mondmaskers ter bescherming van Corona

Mode Gerelateerde mondmaskers ter bescherming van Corona

Een mondkapje is meer als bescherming alleen. Neem bijvoorbeeld de 5 laags ffp2 mondmaskers die ook nog eens comfortabel zitten. Het voordeel van een dikker mondmasker is dat je nog beter beschermd bent tegen het virus. Ook heeft het een betere grip waardoor het vaak fijner zit. Daarnaast is het een waar mode item aan het worden. Je hebt tegenwoordig mondmaskers in alle kleuren en printen. Zelfs de grote merken doen hier aan mee. Omdat we dit al enige tijd dragen is het heel populair. Daarom is het verstandig om diverse mondmaskers te kopen. Zo kun je met enige regelmaat afwisselen. En matcht het perfect bij je outfit

Bescherming tijdens het werken

Voor bescherming tegen het coronavirus tijdens het werken kun je naast een mondmasker ook blauwe nitril handschoenen kopen. Ook tijdens je werk moet het er goed uit zien. Een mondmasker met print of kleur draagt hieraan bij. Maar ook steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een eigen mondmasker te laten ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat mensen van het bedrijf net zo herkenbaar zijn als met werkkleding. De blauwe nitril handschoenen zijn makkelijk in gebruik en passen bij bijna elke outfit. Daarom worden ook deze aangeraden. Als laatste stap zou je ook nog desinfecteergel kunnen gebruiken. Maar dit heb je alleen nodig wanneer je geen blauwe nitril handschoenen draagt.

Top 4 populaire mondmasker in de mode

Op nummer 5 staat G-Star RAW. Zij hebben een herkenbaar en herbruikbaar mondmasker ontworpen die je kunt kopen. Ze zijn niet eens zo duur want je kunt er 5 kopen voor 50 euro. Vervolgens komt Oculus. Zij hebben een ware innovatie gedaan in de mondkapjes branche. Zij hebben namelijk diverse mondkapjes met led verlichting erin. Dit is een echte rage aan het worden. Ze houden het 4 uur lang vol en zijn oplaadbaar. Dan heb je ook nog Vogmask die al jarenlang actief zijn op de markt. Zij ontwerpen diverse mondmaskers met een leuke printen tegen een betaalbare prijs. Op nummer 1 staat natuurlijk het Face ID mask. Hierop kun je een foto laten afdrukken die precies lijkt op je gezicht. Leuk om eens een keer af te wisselen met het gezicht van je partner.

Mondkapje als mode symbool

Het mondkapje is een echte mode symbool geworden. Net als met kleding en schoenen kun je uitstralen wat je wilt. Het geeft ook meteen een indruk of je achter trends aanloop of juist je eigen smaak laat zien. Zolang nog niet eerder gevaccineerd is of als het corona virus blijft muteren dan blijft dit in de mode. Op dit moment moet je het nog op veel drukke plekken en in het openbaar vervoer dragen. In de meeste mode warenhuizen vind je stijlvolle collecties van deze mondmaskers. Er is voor iedereen een keuze. Ook op de catwalk worden ze nog steeds gedragen. En steeds meer merken sluiten zich hierbij aan waardoor de collectie nog groter wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *