ULTIEME FAVORIET: LOAFERS

Deze fijne instappers kennen ook dit jaar weer een ongekend succes.

Daar waar loafers een aantal jaar geleden nog als oubollig gezien werden, lopen nu alle style icons rond met deze klassiekers en hebben ze de harten van velen kunnen veroveren. Van hele chique modellen waarmee je een echte business look kunt creëren tot aan exemplaren met een grovere plateau- of gewoven touwzool waarmee je meer casual voor de dag verschijnt. Vanaf de lente tot aan de warmere dagen in de herfst kun je deze fijne instappers dragen en combineren met veel verschillende outfits. Loafers zijn een ware essential! 

How it started

De roots van deze inmiddels populaire, veterloze schoenen liggen oorspronkelijk in London, maar de liefde voor loafers is al heel snel de wereld over gereisd. De naam loafer is afkomstig van het Engelse werkwoord ‘to loaf around’, wat letterlijk ‘rondslenteren’ betekent. Van London vloog deze nieuwe schoenentrend over naar Noorwegen, waarna de schoen met veel succes verder gelanceerd werd in Europa. Zo raakten de loafers bekend bij het grote publiek en doken er steeds meer modellen in verschillende stijlen op. Anno 2021 is er inmiddels zo veel keuze dat er voor ieders unieke stijl wat passends is.

Uitgelicht: trend loafer 2021

Nadat de dad sneakers en boots met dikke zolen een enorme hit zijn geworden, hebben ook de chuncky loafers dit voorjaar hun entree gemaakt. De chuncky loafer is stoer door de grove plateauzool, maar toch casual en heeft nog steeds een zakelijke touch. De chuncky zool is niet alleen heel stylish, maar zorgt ook voor voldoende stevigheid, een hoog loopcomfort en je lijkt er direct een paar centimeter langer door. Modieus en comfortabel dus, een echte win-win!

Bekijk de veelzijdige collectie loafers van Sacha, kies jouw favoriete paar en combineer met elke look. Onder een rokje met een sweater, een cropped jeans met T-shirt of onder een pantalon met een mooie blouse. Creëer jouw unieke stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *