Soorten sieraden op een rijtje!

Als je ons blog een beetje volgt dan weet je dat we graag schrijven over de laatste trends op het gebied van mode en fashion. Soms gaat dit over leuke jassen of hippe schoenen, maar heel vaak gaat het ook over modeaccessoires. Zonnebrillen, tasjes, hoeden en… sieraden! Grote kans dat jij net als ons ook gek bent op sieraden. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen. Maar wat voor soort sieraden bestaan er nou eigenlijk allemaal? We leggen het graag aan je uit. Voor we er in duiken hebben we nog een gouden tip voor je: kijk eens bij de sieraden op Starlounge.nl. Ze hebben een gigantisch aanbod aan sieraden van onder andere Esprit, Tommy Hilfiger en Boccia tegen hoge kortingen. Maar genoeg gekletst! Wat voor type sieraden zijn er zoal?

Kettingen & colliers

Een ketting is misschien wel het meest populaire sieraad dat er bestaat. Ook mensen die niet zo vaak sieraden dragen hebben vaak wel een ketting om hun nek. Het leuke aan kettingen is dat er eigenlijk voor iedereen wel een geschikt model is. Je kunt gaan voor een eenvoudig zilveren kettinkje dat niet te veel aandacht vraagt maar je nek toch een beetje opfleurt. Hou je wel van wat bling dan kun je kiezen voor een wat lagere gouden collier met glimmende diamantjes of andere verziering. Je denkt misschien snel aan een vrouwensieraad, maar ook veel heren dragen met trots een ketting. Hier kun je eigenlijk nooit de mist mee in gaan!

Voel je rijk met een armband

Het dragen van een mooie armband lijkt steeds meer voor te komen. Niet zo gek, want de mogelijkheden zijn oneindig. Armbanden kenmerken zich namelijk door de grote hoeveelheid aan materialen waar ze van gemaakt worden. Natuurlijk zie je ze veel in het goud en zilver, maar ook rosé goud, titanium en leer komen veel voor. Hierdoor zijn er zoveel stijlen armbanden dat ze door jong en oud, man of vrouw, gedragen worden. Wij houden vooral van de subtiele schakelarmbandjes, maar draag vooral wat je zelf leuk vindt. Vind je een standaard armband maar saai? Verrijk hem dan met een betekenisvolle bedel. Misschien ben je gek op honden en is een hondenkopje leuk, of wil je je geloof eer aan doen door er een kruisje aan te hangen. Alles is mogelijk.

Een ring om door een ringetje te halen

We kunnen de categorie ‘ringen’ natuurlijk niet overslaan! Een ring is vaak meer dan een sieraad, het is een symbool. We kennen natuurlijk allemaal de trouwring: een teken voor de verbondenheid met jouw partner. Veel mensen geven ringen ook door in de familie van generatie op generatie. Een massieve gouden zegelring van je opa met het familiewapen erop is natuurlijk van onschatbare emotionele waarde (daarnaast liegen de huidige goudprijzen er ook niet om, maar dat ter zijde). Toch hoeft een ring niet altijd heel bijzonder en persoonlijk te zijn. Een set leuke kleine zilveren ringetjes met steentjes kan je handen al enorm doen opvrolijken. Kies wat bij je past, en ga glimmend het leven door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *