Ideale kledingstukken voor verschillende uitgaansgelegenheden

Wat is het belangrijkste mode-item dat je bezit?

Het belangrijkste mode-item is voor iedereen een essentieel item waarin je je speciaal en uniek voelt. Het is belangrijk om te weten wat je moet dragen als je uitgaat om je persoonlijkheid zo goed mogelijk naar voren te laten komen en dit toch te combineren met de laatste trends van het seizoen zoals leren jasjes en bijpassende hakken!

Verschillende outfits voor verschillende gelegenheden

Er zijn verschillende outfits samen te stellen voor verschillende gelegenheden. Hierbij is het ook belangrijk om rekening te houden met de dresscode. Zo weet iedereen dat er een groot verschil is tussen kleding die gedragen wordt tijdens een black tie feest of kleding die meer business casual gedragen wordt. Als er sprake is van een feestelijke dresscode moet er ook rekening worden gehouden met het soort feest dat er gehouden wordt. De dresscode kan namelijk zowel formeel als informeel zijn. Prikkelende feesten waarbij men graag in het middelpunt van de belangstelling staat vragen bijvoorbeeld om minstens even bewogen en   passende outfits. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld lak kleding, jurken en matchende onderkleding. Voor deze meer uitdagende uitgaansgelegenheden met een informele sfeer kan bijvoorbeeld ook gedacht worden aan de gewaagde kleding van Patrice Catanzaro.

Bij formele feesten kan gedacht worden aan kledingitems zoals jurken, blazers en pumps, maar ook jumpsuits worden hier steeds vaker gedragen. 

Kledingstukken voor verschillende dresscodes


Naast de feestelijke en zakelijke kledingstijlen zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende dresscodes te onderscheiden waarvan we een paar voorbeelden zullen geven. Zo kunnen een goed paar sneakers niet ontbreken in een meer informele en stedelijke kledingstijl. Dit kan hierbij goed gematcht worden met andere kledingstukken zoals een hoodie of andere stoere streetwear. Meer inspiratie kan ook uit verschillende modebladen gehaald worden. En natuurlijk kunnen adembenemende of juist bescheiden accessoires ook niet ontbreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *