Powder Brows

Iedere dag weer voor de spiegel staan om u zelf op te maken. Hoe fijn zou het niet zijn als dat niet meer zou hoeven. Maar u wilt goed voor de dag komen toch? Dan ontkomt u er niet aan, of toch wel misschien? Ja zeker, hier zijn wel degelijk mogelijkheden voor. Kijkt u maar eens op dermatopigmentatie.be. Hier kunt u zien hoe het team van medisch geschoolde medewerkers uw schoonheden op een heel natuurlijke wijze kunnen accentueren. Wat dacht u bijvoorbeeld van Powder Brows, de natuurlijke wenkbrauw look die u een stuk jonger zal maken?

Te allen tijde mooie volle wenkbrauwen

​​​De wenkbrauwen zijn bepalen voor een groot deel ons gelaat. Ze geven vorm en uitstaling aan uw gezicht. Daarom is het ook van belang dat er bij het aanbrengen van de wenkbrauwen goed wordt gekeken naar de vorm ervan. Met Powder Brows kunnen ongelijkmatige wenkbrauwen worden bijgewerkt zodat u mooie volle en symmetrische wenkbrauwen krijgt. Desgewenst kunnen eventuele littekens met een permanente worden gecamoufleerd. Kijk op dermatopigmentatie.be voor de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

De powderbrow techniek is redelijk nieuw. Hierbij wordt er via een machinale nano-naald een semipermanente make-up aangebracht.

Vooraf worden uw wenkbrauwen geëpileerd. Uw nieuwe wenkbrauwvorm wordt hierna eerst uitgetekend met een potloodje. Zo kunt u eerst uw nieuwe wenkbrauwvorm zien en loop u niet het risico dat u een vorm krijgt die niet bij uw gezicht past. 

Een Powder Brows behandeling bestaat altijd uit twee delen. Dit is nodig, omdat na de eerste sessie een vervaging van tot zo’n 70 procent optreedt. Na de bijwerksessie is dit nog maar 30 procent. Hierna wordt het eindresultaat dus pas echt zichtbaar. De tweede sessie zorgt er ook voor dat het resultaat langer mee gaat.

Het kan voorkomen dat het pigment niet goed door uw huid wordt opgenomen. In dergelijke gevallen zal een derde sessie nodig zijn voor het gewenste resultaat.

Het genezingsproces

Na de eerste behandelsessie moet het genezingsproces in werking treden. Dit neemt wel de nodige tijd in beslag. De eerste paar dagen zal de wenkbrauwen er zeer donker uitzien. In de week erna zullen er nadat ze in contact met water zijn gekomen, wat barstjes en plekken te zien zijn. Dit hoort er allemaal bij. Na een paar weken wordt dit allemaal beter. Na het bijwerken zal het uiteindelijke resultaat steeds beter zichtbaar worden.

​Hoe lang blijft het resultaat van een behandeling goed?

​Hoe lang het resultaat van een behandeling goed blijft, verschilt heel erg per persoon. Heeft u een droge of juist vette huid. Welke kleur heeft uw haar? Dit zijn allemaal aspecten die hierbij meespelen. Heb je bijvoorbeeld een vette huid of heb je blond haar en is er een lichte kleur toegepast, dan zult u waarschijnlijk wat korter plezier hebben van uw mooie wenkbrauwen. Wilt u meer informatie, kijkt u dan op dermatopigmentatie.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *