Accessoires waar jij je goed in voelt

Dit zijn de accessoires waar je je goed in voelt

In onze samenleving zijn we zeker geobsedeerd met het bekleden van ons lichaam met kleding die wij hebben uitgekozen als kleding die niet alleen lekker zit, maar ook aangeeft wat voor persoon wij zijn, en misschien ook wel van welke stijlen wij aanhangers zijn. Wat hier ook van toepassing is is het bericht wat je hiermee uitstraalt.

Welke functie dient jouw kleding?

Indien je dit wilt, kan jouw kleding gebruikt  worden om puur de functie van verwarming of comfort uit te oefenen. In dit artikel worden 2 types kleding besproken die niet zoveel aandacht krijgen, maar dat zeker wel verdienen, namelijk: de badjassen en de pyjamabroek. Twee artikelen die bewezen zijn om een intiemer zijde van jou te vertonen die niet een ieder ziet. Hiermee doel ik op het feit dat je niet zo snel naar de buurtwinkel loopt in je badjas of pyjamabroek, tenzij jij je daarin comfortabel voelt.  

De badjas en levensstijl

De badjassen zijn een interessante mix van comfort en stijl. Het zit namelijk zo een badjas is een type kleding wat vrijwel alleen in huis bijvoorbeeld na het douchen of bij de sauna zijn debuut maakt. Dit maakt de badjas een uniek artikel van jou kledingkast. Ze zijn niet vaak in gebruik tenzij, jij een thuiswerker of casanova bent die zo gelukkig is om de hele dag te kunnen vertoeven in een badjas.Voor zij wie wel eens naar de wellness gaan is het ook wel goed om te overwegen om een persoonlijke badjas te kopen. De badjassen die vaak bij de wellness aanwezig zijn, zijn niet van het beste kwaliteit, en verder is het ook zo dat ze door velen anderen eerder zijn gedragen. Zoals eerder gezegd de badjassen zijn een unicum in jouw kast en zullen daarom ook evenveel aandacht verdienen. Bedenk maar ook het beeld wat een royale badjas schept, een bourgondisch rode badjas en een sigaar naast een sterk drankje een goed boek en de openhaard die goed warmte levert. Het klassiek beeld van de beschaafde burger in de moderniteit. Verder onmisbaar op badjassen, indien je de route van klasse en verfijning wilt begaan, zijn je eigen initialen op je badjas laten borduren, een klassiek vorm van borduurwerk wat jij ook kan krijgen ook de look compleet te maken.

De pyjamabroek in jouw kast

Het woord “pyjama” is origineel afgeleid het perzisch woord “pāy-jāmā” voor: been kledingstuk. De pyjamabroek wordt vaak gezien als een discrete manier om jezelf te bekleden voor het slapen. In vele culturen zijn daarom ook intens veel soorten pyjamas ontwikkelt, bedoeld voor mannen vrouwen en kinderen.  

De pyjamabroek is een interessant artikel het is natuurlijk bedoeld om in te slapen, maar als je het straatbeeld observeert zijn er nog vele die eventjes uit huis zijn gegaan in hun slaap broeken en het ook omarmen als hun eigen subcultuur. Natuurlijk is ligt het focus van de pyjamabroek op het warm houden van jouw lichaam tijdens het slapen, maar het kan ook een artikel zijn die bedoeld is om allure op te wekken, daarom is het wel leuk om een mooie fijne pyjamabroeken te kopen. Je zou bij het volgende slaappartijtje wel indruk willen maken op die speciale persoon, nietwaar? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *