Beste kleding voor je personeel

De beste kleding voor uw personeel

Je eigen bedrijf starten is leuk en spannend, voor het eerst neem je alle touwtjes in handen en ben je de eindverantwoordelijke voor alles wat er binnen het bedrijf gebeurt. Hierbij denk je al gauw aan het maken van profijt, dat is natuurlijk wat jij wilde met een bedrijf runnen, en ook je passie uitoefenen. Maar zoals je al snel merkte waren er een aantal dingen waar je niet zo snel aan had gedacht, administratieve kosten en belastingen die je krijgt en misschien niet eerder van af wist. Dit zijn nog steeds de meer financiële aspecten van het bedrijf. 

Het onderschatten van de benodigdheden 

Wat vaak onderschat wordt is de benodigdheid van werkkleding en accessoires binnen bedrijven die specifiek veiligheidskleding nodig hebben. Wat ook wel onderschat wordt is temperatuur, velen van je werknemers zullen proberen niet te klagen over het werken in de kou. Het is natuurlijk ook mogelijk om je werknemers zelf warme kleding en goede werkschoenen heren mee te nemen. Dit neemt jammer genoeg af van de uniformiteit binnen het bedrijf. De helly hansen fleece jackets zijn ook onmisbaar op de werkvloer bijvoorbeeld binnen fabrieken, waar je vaak werknemers ziet die deze jacks aan hebben voor warmte. 

Het wekken van uniformiteit en camaraderie binnen jouw bedrijf

Het is niet zomaar dat vele organisaties, waaronder bijvoorbeeld het leger accent legt op uniformiteit als een bedoeling om verbroedering te veroorzaken in hoop dat soldaten niet alleen goed herkenbaar zijn maar ook aanspreekbaar zijn als werknemers binnen dezelfde organisatie. Om deze uniformiteit te wekken binnen je bedrijfscultuur kan je helly hansen fleece jackets opzoeken. Deze jackets kun je ook wel per direct herkennen omdat ze een populaire keus zijn voor veel bouwbedrijven. Dat klopt ook wel, omdat deze jackets bedoeld zijn als werk jackets, komen ze vaak in kleuren voor die toepasselijk voor de uniformiteit. Zoals eerder besproken werkschoenen heren, wordt vaak niet geleverd door de bedrijven zelf en als gevolg komen werknemers met schoenen die niet bedoeld zijn voor de potentieel gevaarlijke omstandigheden die bij het arbeid komen. Dit heeft nare gevolgen voor niet alleen de werknemer, maar evenals de werkgever. 

De wederzijdse verplichtingen tussen werkgever en werknemer

Het is moreel en wettelijk onverantwoord om je personeel te laten werken in slechte omstandigheden veroorzaakt door: ontbrekend of niet optimale werkkleding. Het is ook altijd een punt van waardering voor de werknemers dat de werkgever goed werkkleding en accessoires verleent. Het geeft een gevoel af dat dat de investering die de werknemer levert in de vorm van arbeid alvast bedankt wordt met het vertrouwen van de werkgever in de vorm van goed werkkleding. Het kopen van werkschoenen heren moet trouwens in een wijde set van maten, veelvoorkomend op de werkplaats is het ontbreken van werkkleding of accessoires in de maten van de nieuwe werknemer. Voorkom dit, en peil wat veel voorkomende maten zijn en bereid je voor op de buitengewone maten. De werkschoenen heren komen niet zomaar voor in maatje 35-50, en een dag zal iemand binnen lopen die het nodig heeft en dan wil je ze niet teleurstellen. Hetzelfde verhaal is toepasbaar bij de werkjacks, vooral in een land met relatief langere mensen dan in de buurlanden is het handig om voorbereid te zijn. De helly hansen fleece jacks komen ook hierom in grote en kleine maten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *