Bedrijfskleding

Je logo bedrukken op bedrijfskleding kan als bedrijf zijnde ontzettend veel toevoegen. Het zorgt niet alleen voor het presenteren van je medewerkers op bijvoorbeeld straat of op werklocatie. Het kan ook voor zorgen dat medewerkers met trots de bedrijfskleding dragen waardoor ze trots op het bedrijf zijn en zich erkent voelen door de werkgever. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook mooier uit wanneer 10 mensen op locatie aan het werk zijn in een mooi shirt met het logo van het bedrijf, dan dat er 10 mensen in allemaal verschillende T-shirts aan het werk zijn.

Bedrijfslogo laten bedrukken

Het eigen logo bedrukken is een van de 1e stappen die je neemt als je werkkleding gaat laten maken. Het logo moet mooi en duidelijk op het shirt aanwezig zijn aangezien ze tenslotte voor het bedrijf aan het werk zijn. Daarnaast moet de kleding representatief zijn en een toepasselijke kleur hebben. Ook word er geadviseerd de kleding van redelijke kwaliteit te nemen aangezien de kleding vaak gedragen en ook gewassen word. Als de kleding dan gaat kreuken en of verkleurd kan het juist de verkeerde kant op uitstralen en word het gezien als goedkoop en lelijk.

Bedrijfskleding en de belastingdienst

Nog een voordeel van bedrijfskleding is dat het voor 100% aftrekbaar is bij de belastingdienst. Dit houdt in dat je kan aangeven hoeveel de kleding jou gekost heeft, deze kosten kun je dan aftrekken van je inkomsten hierdoor word het betalen bedrag aan de belastingdienst lager. Wel kan dit alleen maar als er duidelijk zichtbaar/aantoonbaar te zien is dat het om werkkleding gaat en dit alleen te dragen is bij/voor de onderneming.

Verplichtingen

Een werkgever kan wel verplichten bepaalde kleding te dragen. Echter is het wel zo dat deze kledingvoorschriften reëel moeten zijn en er onder het personeel bereidheid is deze kleding te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *