Modemerk Guess uitgelicht

Guess is de laatste jaren toch wel een grotere speler geworden in de wereld van de mode. Nu is het wel zo dat dit merk het net even anders doet dan de anderen, je kunt ze dan ook niet vergelijken met een merk als Gucci of iets vergelijkbaars. Deze richt zijn pijlen nog altijd op de rijken, Guessdoet dit toch weer wat anders. Guess is namelijk een stuk goedkoper dan deze Italiaanse designer merken, hierdoor hebben zij een veel groter bereik dan die andere merken. In dit artikel zullen we bekijken hoe dit merk dan zo bekend is geworden.

Wat wil Guess nu gaan bereiken

Guesskan ook wel gezien worden als een jonkie, je kan dit dan ook wel zien als het moderne en frisse uiterlijk van het merk. Je kan heel wat producten vinden van Guess, zo zijn ze niet alleen maar bezig met het maken van shirts, broeken en jassen. Je hebt ook veel uurwerken van dit merk, hierdoor zijn er genoeg Guess producten die je kunt ontdekken. De uitstraling van het bedrijf is toch wel gericht op de jongeren in ons land, echter zijn er ook enkele bekende lijnen met ware business kleding.

Ook de handtassen van Guess zijn heel vaak te vinden in de grote warenhuizen, deze tassen worden ieder jaar weer ontzettend veel verkocht. We zien dat de meest voorkomende kleur van Guess toch wel zwart is, deze kleur komt dan ook heel vaak terug. Nu zijn er natuurlijk ook gewoon producten te vinden die wel weer gebruik maken van de diverse tinten en kleuren. Dat maakt het dan ook weer een uniek merk, ze zijn lastig om te classificeren. Bij Guess vind je het vaak simpel, dit maakt het dan ook gelijk een hoogstaand merk.

Een goede toekomst

Het heeft toch wel een tijd geduurd voordat Guess onder het grote publiek bekend is geworden, in het begin waren er dan ook nog niet zoveel winkels die de kleren in het assortiment. We zien echter dat er de laatste jaren veel Guess producten bijkomen en dat je het nu echt kan zien als een bekend merk. Guess is voor iedereen een prima merk om te kopen, een merk wat mooie kleding maakt voor een lage prijs. Je zou ook zeker eens de nieuwe collectie moeten bekijken, deze wintercollectie bevat veel jassen die mooie zilveren accenten hebben. Een nette jas met een mooie pasvormen, dit is precies wat je bij Guess zult vinden. En dat voor een ontzettend lage prijs!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *