Trendlog: de meest hippe ringen van dit najaar

Hey hallo vrienden en vriendinnen en transgenders. Vandaag gaan we het hebben over ringen die hot en happening zijn as we speak. Ik ga een aantal trends uitlichten en deel mijn gedachten over deze met jullie.

Gold. Ja goud is altijd in. Een evergreen klassieker. We zien de laatste tijd weer veel BN’ers met gouden ringen zoals Brainpower, Beau van Erven Dorens, Matthijs van Nieuwkerk en natuurlijk Maik de Boer. Gouden ringen zijn dus nooit uit geweest, ze hebben altijd gekund, maar de laatste merken we wel wat er een piek zit aan te komen in het gebruik van gouden ringen in outfits. Goud is dat niet hartstikke duur, zeker als 24 karaat is? Dat dacht ik ook altijd, maar niets is minder waar. Bij zaken als IkBenSieraden, hebben ze een groot aanbod aan goedkope gouden ringen. Voor een tientje heb je al een gouden ring! Hoe fantastisch is dat? Toen ik daarachter kwam ben ik gelijk naar de shop gegaan en heb iets van vijf ringen besteld, want dit soort lage prijzen kunnen ze toch niet voor eeuwig hanteren?

Een andere trend die ik wil toelichten zijn de zogenaamde parel ringen. Zoals de naam al zegt dit zijn ringen met daarop een parel. Ook die hebben mensen zoiets van parel dat kan ik nooit betalen tenzij ik een maand niets eet en drink of zo, dat is een rib uit me lijf zo een parel ring! Nee, hoor, ook daar heeft IkBenSieraden de oplossing: bekijk hier het parel ringen assortiment. Leuke parel ringen voor een goede prijs, het is vandaag de dag in 2018 echt mogelijk en met dit soort ringen ga je de show stelen op feestjes en BBQ’s en wat je allemaal wel niet gaat doen deze zomervakantie.

Ik zou dus willen aanbevelen om te gaan voor goud of parel. En lekker afwisselen natuurlijk.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *