Shoplog: sneakersokken jacht juli 2018

Hooggeachte mede-fashionista’s. Wat nog echt ontbrak in mijn kledingkast, zijn sneakersokken. Op moment dat ik dit schrijf is het buiten 25 graden+. Ik heb nu nog alleen maar normale sokken. Ik snak echter echt naar sneakersokken. Die sneakersokken zijn veel luchtiger en dus minder lang. Daarom worden ze ook wel enkelsokken genoemd. Ze komen namelijk niet boven de enkels uit.

Ik ging dus een beetje kijken op het internet naar wat zijn de mogelijkheden specifiek voor de mannen. Natuurlijk zijn er de usual suspects zoals CK en Hugo Boss. Dat vind ik net iets te standaard, dus liever wat anders. Ik hoor de laatste tijd veel positieve geluiden over een merk dat heet Burlington. Goed, mijn zoekopdracht verfijnd. Uiteindelijk vond ik de sokken. Ze worden in Nederland verkocht bij een winkel die heet Hemdvoorhem. In de eerste plaats was ik terughoudend om op deze site te klikken want klinkt niet echt als een sokken boer.

Maar ik was blij verrast met het indrukwekkende aanbod sneakersokken. Indien je het zelf ook wilt bekijken ik deel de details met jou hieronder:

Hemdvoorhem.nl

Adres: Jadelaan 25, 2132 XX Hoofddorp, Nederland

Telefoon: +31 20 820 3744

Het was alsof ik een kind in een snoepwinkel was met een carte blanche om maar alles te kopen wat ik maar zou willen verlangen. Wat een keuze zeg, en nog erg goedkoop ook. Gratis verzenden en retourneren maakt het ertoe dat je alles kun uitproberen. Ik heb gelijk iets van 20 paar besteld om maar eens te proberen. Niet alle sokken bevielen me uiteindelijk maar een paar zeker wel. Ik heb er zo 8 paar behouden. En die gaan de basis vormen voor mijn sokken in de outfits van de zomer van 2018. Naast Burlington heb ik ook een tweetal paar van Falke. Qua kleuren heb ik het simpel gehouden alles blauw want dat is echt mijn favoriete kleur.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *