Dit wist je allemaal niet over het dragen van een BH

Dit wist je allemaal niet over het dragen van een BH

De BH wordt lang niet altijd als een gewaardeerd kledingstuk beschouwd aangezien velen een brassière als bijzaak zien. Vergeet echter niet dat een mooie BH je outfit juist helemaal af kan maken. Er zijn daarnaast nog meer zaken die je vast nog niet wist over het dragen van een bustehouder. Als je meer te weten wilt komen over de verschillende dingen die je nog niet wist over het dragen van een BH, lees dan de onderstaande tekst goed door.

Een BH kopen

Het kopen van een BH lijkt een makkelijke taak, maar je gaat op de hoogte moeten zijn van de zaken die hierbij komen kijken. Kies je voor een mooie brassière, dan kan deze klederdracht je outfit compleet maken terwijl je ook zorgt voor ondersteuning op een comfortabele manier. Je kunt brassières namelijk kopen in verschillende merken, maten, soorten, materialen en dergelijke, maar ook qua kleur zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos als je aan een nieuwe brassière toe bent.

Ongemakkelijk gevoel tijdens de menstruatie

Wist je dat de borsten van de meeste vrouwen niet lekker zitten in een brassière tijdens de menstruatie? Dit is ook de reden waarom een bustehouder niet als gegoten zit wanneer je ongesteld bent en het lijkt alsof je borsten een maatje groter zijn tijdens deze dagen.

Een BH heeft een houdbaarheidsdatum

Velen weten dit niet, maar een brassière heeft een houdbaarheidsdatum waar je rekening mee moet houden. Hoe vaker de brassière wordt gedragen, des te minder steun de brassière biedt en des te meer vorm de bustehouder verliest. Hoe lang je een brassière aan kunt houden hangt af van hoeveel bustehouders je hebt en met welke regelmaat je elke bustehouder draagt.

Draag je brassière één dag

Al dragen veel vrouwen hun BH vaak meerdere dagen achter elkaar, het is aangeraden om je bustehouder slechts één dag te dragen. Zo kan je de kledingdracht de kans geven om de oude vorm weer terug te krijgen en zal de brassière langer meegaan en mooi blijven. Naast het verlengen van de levensduur van je brassière zorg je op deze manier ook dat de bustehouder langer comfortabel blijft zitten.

Kies de juiste brassière

Je gaat de juiste brassière moeten kiezen, vooral als je een sporter bent die intensief beweegt of als je iemand bent met grote borsten. Je kunt nagaan welke maat het beste bij je borsten past door langs de lingeriewinkel te gaan zodat een medewerker je borsten op kan meter. Vergeet echter niet dat de maten van verschillende merken lingerie onderling flink verschillen, wat het passen van de brassière een slim idee maakt.

Een bustehouder boost het zelfvertrouwen van een vrouw

Door te kiezen voor de juiste brassière kan je het zelfvertrouwen van de vrouw boosten. De vrouw ziet er namelijk leuker uit met de juiste brassière, al kunnen anderen de kledingdracht niet zien. Je kunt hierbij bepalen hoe sexy je brassière is waardoor je spanning in dagelijks leven brengt en je jezelf mooier vindt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.