Welke hairextensions

Welke hairextensions passen het beste bij jou?

Je bent eruit, je wil graag hairextensions proberen. Maar er zijn vele verschillende soorten hairextensions te bestellen. Wil jij graag weten welke hairextensions het beste bij je passen? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Er zijn namelijk verschillende dingen om rekening mee te houden voordat je je hairextensions gaat bestellen. 

Gebruik 

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te kijken hoe je je hairextensions wil gaan gebruiken. Wil je voornamelijk langer haar, of meer volume en wil je dit dagelijks of gewoon af en toe wanneer je bijvoorbeeld uit gaat? 

Wanneer je graag elke dag wil langer en voller haar wil, dan is het aan te raden om voor hairextensions te kiezen die vast zitten in je haar. Op deze manier hoef je ze niet elke dag weer in en uit te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tape extensions of weft extensions. Weft- en tape extensions kopen doe je gemakkelijk online, of je kunt ze in laten zetten bij een kapper die extensions aanbiedt. 

Wil je af en toe wat meer volume in je haar creëren wanneer je bijvoorbeeld naar een feestje gaat? Dan kun je het beste kiezen voor wire extensions of clip in extensions. Deze zijn namelijk gemakkelijk elke dag zelf in en uit te doen. Om ze langer mooi te houden wordt slapen met deze extensions namelijk wel afgeraden. 

Soort haar 

Ook is het belangrijk om te kijken naar wat voor soort haar je van nature hebt. De hairextensions die je wil bestellen moeten natuurlijk wel overeenkomen met je eigen haar. Veel extensions kun je wel stijlen en kleuren zodat ze precies aansluiten op je eigen haarkleur. Maar het is natuurlijk helemaal makkelijk wanneer je dit niet hoeft te doen en je meteen een passende kleur kunt bestellen. Zoek dus naar een webshop met veel aanbod en vraag desnoods voor kleuradvies. 

Budget

Het budget dat je beschikbaar hebt is natuurlijk ook van belang. Je kunt vele verschillende hairextensions kopen. De kosten hiervoor verschillen dan ook soms wel van 30 euro tot honderden euro’s voor een aantal extensions. Soms is het echter beter om even wat meer geld uit te geven. Het is aan te raden om in ieder geval te kiezen voor 100% human hair extensions met het Remy keurmerk. Deze extensions zijn namelijk van goede kwaliteit. Het verschil zit hem verder in de soort extensions en hoe lang je hier gemiddeld mee kunt doen. Vergelijk de verschillende extensions goed, bedenk waar jij ze voor wilt gebruiken en maak dan een weloverwogen keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *