Brams Paris

Waarom kiezen voor Brams Paris jeans?

Brams Paris. Heb jij wel eens van dit merk gehoord? Dit Nederlandse jeansmerk is enorm populair. Brams Paris jeans zijn spijkerbroeken van hoge kwaliteit met een perfecte pasvorm. Als je eenmaal een spijkerbroek van dit merk hebt gedragen, dan wil je nooit meer jeansmerken dragen. Benieuwd waarom ook jij moet kiezen voor Brams Paris jeans? Wij geven meerdere redenen om voor dit jeansmerk te kiezen!

Over Brams Paris

Voordat we redenen gaan noemen om voor dit jeansmerk te kiezen vertellen we er graag meer over. Het kledingmerk Brams Paris is in 1975 opgericht en door de topkwaliteit jeansmodellen werd het al snel een succes. Door de jaren heen heeft het merk zich ontwikkeld als een van de populairste jeans merken van Nederland. Brams Paris heeft een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende jeansmodellen. De meeste modellen zijn te vinden in het assortiment van BroekenBinkie.nl

3 redenen om te kiezen voor Brams Paris jeans

Reden 1. Stevige jeans

Tegenwoordig heb je veel spijkerbroeken die eigenlijk veels te snel slijten. Binnen enkele maanden heb je al slijtplekken, waardoor je de spijkerbroek weg kan gooien. Met Brams Paris zal je hier nooit meer last van hebben. De spijkerbroeken zijn namelijk enorm stevig en slijtvast, waardoor ze jarenlang mee gaan!

Naast de “normale” jeans heeft Brams Paris ook speciale werkbroeken in het assortiment. Dit zijn spijkerbroeken voorzien van kniestukken om slijtage op de knieën te voorkomen. Ideaal voor mensen die veel op hun knieën werken. Bijvoorbeeld stratenmakers. De kniestukken zijn gemaakt van de stof Condura. Deze stof is maar liefst 10 keer sterker dan katoen.

Reden 2. Perfecte pasvorm

Bij spijkerbroeken is de pasvorm en het draagcomfort erg belangrijk. Je wilt natuurlijk dat je spijkerbroek perfect aansluit op je lichaam en daarnaast ook nog eens heerlijk comfortabel zit. De spijkerbroeken van Bram Paris staan hierom bekend. In het assortiment vind je ook stretch modellen. Deze sluiten natuurlijk helemaal perfect aan op je lichaam.

Reden 3. Topkwaliteit

Als je een spijkerbroek koopt wil je natuurlijk dat deze lang meegaat, niet slijt en een goede pasvorm blijft behouden. Doordat de jeans van Brams Paris gemaakt zijn van hoge kwaliteit materialen gaan ze jarenlang mee. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *