ketting

Met deze ketting val je pas echt op

Kettingen zijn een essentieel deel van je bruidslook. Doordat de jurken vaak diep uitgesneden of mouwloos zijn, is er een relatief groot gedeelte van onbedekte, vlakke, wellicht saaie huid. Om je outfit helemaal bij elkaar te brengen kan het daarom een goed idee zijn om een ketting, bijvoorbeeld een parelketting toe te voegen. Bij DRKS hebben ze een ruim aanbod aan verschillende parelkettingen.

Kleuren

Zo zie je bij DRKS een parelketting in het grijs, maar ook in het zwart of wit. Veel andere online juweliers kennen parelkettingen alleen in het wit, maar er zijn dus wel degelijk andere opties. Dit betekent bovendien dat je een unieke uitstraling kan creëren door net een andere look te hebben dan de meeste andere bruiden. Naast de kleur is er overigens nog veel meer te kiezen: het model, de dikte en het aantal lagen bijvoorbeeld. Een grijze parelketting is verkrijgbaar als een ketting van drie lagen. Deze is er tevens in het wit, zwart, grijs en donkerblauw. Ook kan je kiezen voor een ketting die tweelaags is of de reguliere eenlaagse parelketting.

Parels in alle vormen

Naast parelkettingen die volledig van parels zijn gemaakt, zijn er ook zilveren of gouden kettingen die de parel alleen hebben als hanging of ter versiering. Hierbij kan je kiezen voor een reguliere ketting als een draad met in het midden één klassieke parel bol. Daarnaast kan je ook een ketting kiezen met meerdere bollen. Ook zijn er parelkettingen verkrijgbaar die parels in de vorm van muntjes hebben, voor een meer effortless uitstraling, alsof je net van het strand komt. Ook zijn er parels in de vorm van druppels in plaats van bollen. Verder zijn er ook parelkettingen met parels die kleiner in de omvang zijn, waardoor de ketting minder opvalt. Dit minimalistisch design is bijvoorbeeld aan te raden voor een wat minder jonge bruid. Alle kettinkjes zelf zijn beschikbaar in goud, zilver sterling, of rosé goud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *