Welke trendy jurken moet jij deze zomer écht in huis hebben?

Ook deze zomer zal de zon weer vol op gaan schijnen waardoor we ons weer kunnen wagen aan de nieuwe trendy zomerjurken van 2020. Een mini dress, medi of maxi? Prints of effen? Wat de trends van deze zomer zijn, wordt in dit artikel besproken.

Trends terug van weggeweest in een Geisha jurk


De trends van deze zomer gaan alle kanten op. Zo heeft een “Geisha jurk” een mix van vrouwelijke maar stoere elementen, wat resulteert in uitdagende prints en bijzondere details. Dit zorgt voor unieke combinaties van een stippen tot dieren prints. Dit was in 2019 al een trend en dit gaat dit jaar zeker door. Van een jurk tot je knieën tot één tot je voeten, alles kan deze zomer. Zo kan je ook op warmere dagen jezelf wat meer bedekken tegen de straling van de zon.

Van minimalistisch naar uitbundig, alles kan in een Object jurk

Ook een object jurk heeft alles wat een vrouw deze zomer nodig heeft. De kleding is uniek en kan van casual naar chique gaan. Een minimalistische jurk is dan ook een trend deze zomer. Het kan een los maar ook strak silhouet hebben. De taille wordt dan ook bij elk jurkje mooi geaccentueerd. Dit model is heel simpel maar zeker niet minder mooi, hier wordt juist aandacht gevestigd op de accessoires buiten de jurk om. Een andere trend deze zomer is wederom de overslag jurken. Deze jurken zijn vooral populair omdat ze op elk figuur prachtig staan. Ze zijn aanpasbaar aan jouw lichaamsvorm doordat je zelf de band om je middel vast moet maken. Super handig!

Een pasvorm voor elk figuur!


Een Freebird jurk heeft gevarieerd van allerlei soorten figuren de beste pasvorm. Elk model moet opvallend zijn, niet alleen in de kleur maar ook prints zijn weer aanwezig. Mouwen worden deze zomer ook meer prominent. De pofmouw is weer helemaal in en legt de nadruk op je schouders zonder dat het mannelijk wordt. Het laat eerder een romantische indruk achter.

Het fijne van de zomer in 2020 is dat niet alleen de opvallende jurken maar ook de meer subtiele jurken weer in de mode zijn. Een ingetogen jurk is ook weer helemaal in. Zo is er voor elke vrouw wel een jurk die helemaal bij de persoon past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *