Luxe lingerie met een perfecte pasvorm

Mensen die mooie lingerie kunnen waarderen kunnen hun hart ophalen bij Van Drenthe Lingerie. Je vindt er lingerie van een beperkt aantal merken, zoals Chantelle, Louisa Bracq en Mey. Het aantal merken is bewust erg klein gehouden. De reden daarvoor is, dat Van Drenthe Lingerie veel belang hecht aan een goede pasvorm. Al is lingerie nog zo mooi; bij een slechte pasvorm wordt het doel niet bereikt. Daarom is gekozen voor de bovengenoemde drie merken, want de maatvoeringen van deze merken zijn nagenoeg identiek.

Goede voorlichting

Bij het bestellen van lingerie is het super belangrijk dat producten met verstand van zaken worden besteld. Om jou als klant van de benodigde kennis te voorzien, doet Van Drenthe Lingerie veel aan voorlichting. Er zijn bijvoorbeeld blogs waarin wordt uitgelegd hoe je als vrouw je eigen maten moet bepalen. Dat is essentieel om een bh in de juiste maat te kunnen bestellen. In de praktijk blijkt  dat dit werkt, want er wordt slechts een beperkt aantal bestellingen geretourneerd. Bij elke bh in de webshop is bovendien de door de fabrikant gebruikte maattabel te vinden.

Het mooiste effect

Ieder lichaam is anders en een logisch gevolg daarvan is, dat niet iedere bh goed bij elke persoon staat. Het is de kunst om een product uit te zoeken dat het beste bij jouw vorm past. Dus niet alleen een product in de juiste maat, maar ook het juiste model. Bij de bh’s heb je bij Van Drenthe Lingerie keus uit voorgevormde bh’s, volle cup bh’s, beugelloze bh’s, balconettes, push-up-bh’s, naadloze bh’s, sport bh’s en spacer bh’s. Ook voor speciale doelgroepen en bijzondere gebeurtenissen kun je slagen, want er zijn ook prothese bh’s en bh’s die zijn gemaakt om te dragen onder bruidskleding.

Ook voor mannen

Vrouwen vinden het leuk als ze van hun partner lingerie cadeau krijgen. Helaas hebben veel mannen geen idee welke maat hun geliefde heeft. Gelukkig biedt Van Drenthe Lingerie ook mannen tips bij het kiezen van de producten. Bij de slips en panty’s kan simpelweg gebruik worden gemaakt van confectiematen. Als je een product koopt met dezelfde maat als je geliefde al in de kast heeft liggen kan er weinig misgaan. Als je een bh cadeau wilt geven moet je voor bestellingen in de webshop gebruik maken van de Europese maat. Om erachter te komen welke maat dat is bekijk je het label van een bh die door je geliefde vaak wordt gedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *