Bonnie Doon dames maillots

Bonnie Doon dames maillots

Bonnie Doon biedt zeer mooie dames maillots aan voor scherpe prijzen. Er zijn verschillende materialen, dus je vindt er zeker wat je zoekt! Of je nu liever een dames maillot wil kopen die je kan dragen op warmere lentedagen of je zoekt een dames maillot om te dragen tijdens de koude winterdagen: Bonnie Doon heeft het allemaal! Dankzij de verschillende materialen zijn ze geschikt voor zowel de warmere dagen als de koudere dagen. Niets is namelijk leuker dan je lievelingsrokje of kleedje ook te kunnen dragen wanneer het buiten wat kouder is!

Katoen

Allereerst vind je bij Bonnie Doon de katoenen maillots: de Cotton Tights en de Bio Cotton Tights. Deze laatste zijn gemaakt met liefde voor zowel mode als voor de natuur. Dankzij het gebruik van bio geteeld katoen, is deze dames maillot veel milieuvriendelijker en dus ook beter voor de natuur.

Viscose

Ook biedt Bonnie Doon de Soft Viscose Tights aan, heel mooie damesmaillot die gemaakt zijn van zeer zachte viscose. Hierdoor zijn ze super elastisch en comfortabel tijdens het dragen ervan.

Cashmere

Ook zijn er dames maillots gemaakt van cashmere, een zeer kwalitatieve stof die daarbovenop zeer zacht en comfortabel aanvoelt. Ook deze zijn zeer goedkoop wat betreft prijs-kwaliteit!

Patroontjes

Hiernaast zijn er nog de Classic Cable Tights en de Checks Tights: de dames maillots met patroontjes. De Checks Tights zijn mooie, gestreepte dames maillots. Ze hebben een ingebreid ruitmotief en ze zijn uitermate geschikt om te dragen tijdens de wat koudere dagen. Ook deze zijn gemaakt van biologisch katoen, in combinatie met polyester en elastaan.

De Classic Cable Tights hebben een ingebreid kabel patroon. Deze dames maillot is ook gemaakt van biologisch katoen en is extreem comfortabel om te dragen. Deze dames maillot maakt uw outfit gegarandeerd compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *