Stijlvolle Cordwainer schoenen bij Ten Eekelder

Stijlvolle Cordwainer schoenen bij Ten Eekelder

Je zou het bij een eerste kennismaking niet zeggen, maar Cordwainer is een Spaans merk wat zich heeft toegelegd op de productie van schoenen met een hoge kwaliteit. De kwaliteit is dus onberispelijk en dat merk je tijdens het lopen op een set nieuwe Cordwainer schoenen. Men maakt gebruik van hoogwaardige ledersoorten die met de hand worden geïnspecteerd voor het wordt gebruikt. De schoen die jij dus om je voeten doet, is minutieus nagekeken voor hij de fabriek verlaat. Je kan er dus vanuit gaan dat de kwaliteit onovertroffen is, iets waar je voeten je dankbaar voor zullen zijn.

Bijzondere schoenen voor de modebewuste vrouw

Een van de zaken die direct opvallen is de vormgeving van elk model. Het zijn als het ware klassieke damesschoenen die in een nieuw jasje zijn gestoken. Op die manier ontstaat een unieke schoen die de uitstraling van het klassieke schoeisel combineert met het draagcomfort dat je mag verwachten van een moderne en bijna tijdloze damesschoen. De schoenen worden overigens niet alleen voorzien van een moderne kleurcombinatie, de afwerking is geheel handmatig en draagt bij aan de unieke uitstraling. De schoen die je dus graag draagt is het resultaat van vele jaren ervaring en vakmanschap.

Een meer dan gemiddeld draagcomfort

Naast de liefde voor het vak draagt ook de manier waarop elke schoen is gemaakt bij aan het unieke karakter van een Cordwainer schoen. Met maakt namelijk gebruik van de zogenaamde Goodyear techniek. In simpele bewoordingen komt het erop neer dat er vooral veel aandacht wordt besteed aan het maken van de zool. Dit is immers het deel wat het grootste gewicht met dragen. In feite bestaat de zool uit drie lagen waarbij de middelste laag uit kurk bestaat. Dit draagt bij aan een bijzonder draagcomfort en zorgt ervoor dat je eigen alleen maar Cordwainer schoenen wilt dragen. Door deze speciale techniek zijn de schoenen extreem duurzaam en zal de zool niet loslaten, zelfs niet als het stiksel is versleten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *