De zon komt er weer aan, wij kijken uit naar deze vijf dingen!

We laten de kou langzamerhand achter ons en we kunnen weer uitkijken naar het zonnetje. De lente en de zomer brengen veel mooie dingen met zich mee. Wij hebben vijf zonnige dingen waar wij naar uitkijken op een rijtje gezet.

1 Terrasjes pakken

Misschien wel het lekkerst aan het warme weer; terrasjes! De hele binnenstad staat vol met tafeltjes, stoeltjes en parasolletjes. Lekker na werk een hapje eten onder de warme zon met een wijntje of een biertje erbij. En als je de volgende dag niet hoeft te werken kan je lekker blijven zitten tot de zon onder gaat. En het mooie van de zomer is dat de zon lekker laat onder gaat.

2 BBQ

Hoe lekker het ook is, je kan niet elke dag op het terras gaan zitten. Gelukkig kan je thuis lekker de BBQ aanzetten. Je kan daar natuurlijk van alles op klaarmaken. Lekkere burgers, worstjes, spare-ribs, noem het maar op. Eet je geen vlees? Geen probleem! Vegetariërs weten als geen ander dat de BBQ ook groenten beter laat smaken.

3 Jurkjes

Met die warmte kun je natuurlijk niet je winterse kleding blijven dragen, dat is niet te doen! Jurkjes zijn heerlijk om te dragen tijdens de zomer! Ze zitten lekker luchtig en ze staan natuurlijk ook nog eens super leuk! Jurkjes van Smashed Lemon of van Myrna doen het altijd goed. En mannen, wees eerlijk: jurkjes zijn toch een stuk beter dan winterkleding?

4 Meer daglicht

We hebben het al even aangekaart, maar in de zomer heb je meer daglicht dan in de winter. Weg met die deprimerende dagen dat je in het donker naar je werk gaat en in het donker weer thuis komt.

5 Iedereen is vrolijker

 Of het nu aan het extra daglicht ligt of aan een van de andere bovenstaande punten, wij weten het niet, maar mensen zijn in de zomer zo veel vrolijker dan in de winter. En dat maakt onze dag, bovenop de andere vier punten in dit artikel, helemaal af!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *