Met deze tips loop jij er deze herfst super stijlvol bij!

 
Nu de zomer bijna aan zijn eind is gekomen staat er een nieuw prachtig seizoen op ons te wachten. Dat is natuurlijk de herfst! De herfst staat volledig in het teken van: de vallende gekleurde bladeren van de bomen, de koude regenachtige en korte dagen. Maar ook de juiste herfstoutfits dragen! Dus geniet nog maar even van de laatste nazomerse dagen, berg daarna al jouw zomeroutfits op in de kast en bereid je voor op dit nieuwe prachtige seizoen! Iedereen wil er modebewust bijlopen, jij dus ook. Wij hebben om deze reden een aantal herfst essentials op een rijtje gezet die zeker in jouw garderobe moeten hangen! 

  1. Sjaal en muts 

Het is nu misschien nog een beetje onwerkelijk, maar de koude herfstachtige dagen zijn weer op komst. Hoe fijn het wanneer je buiten een wandeling gaat maken, naar het werk moet of juist naar school. Dat je warm aangekleed bent en er ook nog eens stijlvol uitziet! Een sjaal en een muts zijn daarom een van de belangrijkste must haves van jouw garderobe. Tip! Koop deze kledingaccessoires in leuke herfsttinten zoals: donkerrood, oranje of bruin, dan steel jij overduidelijk de show op straat! 

  1. De kooltrui/ Turtleneck 

De kooltrui en turtleneck is weer helemaal terug van weggeweest. Nadat Steve Jobs de trend heeft doorgezet is het anno 2021 weer helemaal hot. Een cooltrui of turtleneck is naast dat het ontzettend functioneel is en warmte biedt ook nog eens supermakkelijk te combineren met verschillende kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan een blazer of spijkerjasje.  

  1. Boots 

In de herfst regent het regelmatig. Hierdoor staan de straten vaak vol met regenplassen en modder in de bospaden. Om deze reden moet er altijd een goed paar laarzen bij jou in de kledingkast staan! Denk bijvoorbeeld aan chelsea boots of Dr Martens.  

  1. Tas 

Tot slot is het zeker niet onbelangrijk om al jouw waardevolle spullen gemakkelijk mee te nemen naar welke bestemming dan ook. Of je nou een dagje naar de dierentuin of een weekendje weg gaat. Een tas is een essentieel onderdeel van jouw garderobe. Een tas van het merk Gigi fratelli is daarom helemaal geschikt om al jouw kostbare spullen in te doen zoals een portemonnee van het merk mywalit of jouw zonenbril.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *