Het is altijd tijd voor een nieuw jurkje

Wanneer er een ladder in je panty zit is het tijd voor een nieuwe panty. Wanneer je mascara begint te klonteren is het tijd voor een nieuwe mascara. Wanneer je shampoo op is is het tijd voor een nieuwe fles shampoo. En het is altijd tijd voor een nieuw jurkje. Als vrouw zijnde kun je nooit genoeg jurkjes in de kast hebben: jurkjes zijn het meest vrouwelijke kledingstuk en bij elke gelegenheid is er wel een passend jurkje te bedenken. Jurkjes zijn echte modemusthaves, ze laten je op en top vrouw voelen, en dat verdien je!

Nu het najaar nadert verstoppen veel vrouwen hun benen in lange spijkerbroeken. Dit kan ontzettend mooi zijn, maar om je benen de hele winter op deze manier te verstoppen is zonde. Ook in het najaar kunnen jurkjes prachtig staan, maar dan wel met een passende panty erbij voor de kou uiteraard. Of met een bikerjack dames, die houdt je schouders lekker warm wanneer de herfst in volle gang is.

Het kiezen van een geschikte panty bij je jurkje is erg belangrijk. Niet alleen om lekker warm te blijven, maar ook omdat een panty goed bij je outfit aan moet sluiten. Dit hangt samen met het type jurk dat je draagt, het seizoen, je huidskleur, de gelegenheid en je schoenen. Bij een gala kan een mooie zwarte glimmende panty je outfit afmaken, maar bij een mooi effen wit jurkje kun je bijvoorbeeld beter voor een matte huidskleurige variant kiezen. Wanneer je een feestje hebt kun je gaan voor een panty met een patroon, waarmee je sowieso de show steelt.
Vraag altijd iemand om advies wat je panty betreft, een buitenstaander heeft vaak oog voor wat jouw outfit afmaakt. Ben jij klaar om de show te stelen? Geniet!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *