zomertrends van 2022

Dit zijn de zomertrends van 2022

De zon schijnt weer fel. Voordat je het weet is het zomer. Ook deze zomer zijn er weer diverse trends. In dit artikel lees je wat de trends van deze zomer worden.

Trendy kleding en accessoires

Deze zomer mag je helemaal los gaan met felle kleuren en prints. Deze felle prints en kleuren mag je ook met elkaar combineren. Zorg er daarom voor dat je al je donkere kleding opbergt en je gekleurde kleding klaarlegt voor deze zomer. Daarnaast is de mini rok weer helemaal in. Qua schoenen ben je stijlvol als je kiest voor vetersandalen of instappers. Je schittert deze zomer langs het zwembad als je kiest voor basic zwemkleding. De earcuff was al een trend in 2021, maar ook in 2022 blijft het een trend. Met een earcuff versier jij makkelijk je oor. Ben je op zoek naar een earcuff? Kijk dan eens op de website leelavadee.nl. Op deze website vind je diverse oorbellen gebaseerd op de Hippie, Indian en Bohemian stijl.

Trends op het gebied van sport

Er zijn diverse sporten die veel beoefent zullen worden deze zomer. Een van deze sporten is Padel. Dit is een mix tussen tennis en squash, dat je buiten speelt. Je speelt padel twee tegen twee met een baan met vier glazen wanden. Het spel heeft een extra dimensie door de wanden. Een andere trend is indoor cycling. Je kunt dit alleen doen, met vrienden of in een groep. Er zijn ook veel fietsen, waarbij je een programma kunt aanklikken. Zo kan je zelfstandig een les volgen. Door de motiverende muziek behorende bij indoor cycling fiets je net even iets sneller en langer door. Ook HIIT is deze zomer een trend. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het is sinds een aantal jaar steeds populairder geworden. Met HIIT train je intensief in 20 tot 40 minuten. Hierdoor is het ideaal als je niet veel tijd hebt om te sporten.

Trends op het gebied van eten

Een erg gezonde trend is dat er steeds meer aanbod is qua non alcoholische drankjes. Dit is niet alleen fijn voor mensen die minder willen drinken, maar ook voor mensen die vanwege geloofsovertuigingen niet mogen drinken en voor zwangere vrouwen. Een andere trend is vegan vis. Er zijn steeds meer veganistische visvervangers, zoals visvrije tonijn en zeewierburgers. Een nog niet bekende trend is dry aging groente. Dry aging werd voorheen gebruikt op mals vlees om een intense smaak te creëren. Door het vlees te rijpen verdampt er vocht uit het vlees, waardoor de smaak geconcentreerder wordt. Dit wordt nu toegepast op bijvoorbeeld pompoen, rode biet en pastinaak.

Natuurlijk hoef jij je niet helemaal aan de mode te houden. Laat je inspireren door de nieuwe trends en zoek iets wat bij je past. Zo kan jij je eigen stijl maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *