Laat de nagels shinen met Urban Nails

Laat de nagels shinen met Urban Nails

Het merk Urban Nails is de marktleider op gebied van nailart. Eerder werd Urban Nail al bekend om zijn pigment, folies en kleuren glitters. Urban Nails verkoopt enkel en alleen glitter die consmetisch zijn goedgekeurd. Dit uniek in vergelijking met andere nailart merken. Zij maken gebruik van hobby glitters. De glitters van Urban Nails zijn uniek doordat ze 100% zijn en deze zullen dus nooit glas en metaal bevatten. Daarbij blijkt ook nog dat de kwaliteit glitters sterker is dan bij andere merken.

Bent u op zoek naar glitters van Urban Nails? Dan kunt u de neXt gel kopen van Urban Nails. Deze gel zorgt ervoor dat u de mooiste nagels sinds tijden heeft.

Faded French manicure met Urban Nails

Bij de originele French manicure wordt de smileline zo strak mogelijk gezet. Bij Faded French manicure werkt dat anders, daar wordt de smileline niet zo strak mogelijk gezet, maar bij die methode laat nagelstyliste de smile-line vervagen.

De collectie glitters van Urban Nails

Niet alleen de kwaliteit van de Urban Nails glitters zijn beter, ook is de collectie een stuk uitgebreider en gevarieerde bij merken die gebruik maken van hobby glitters. Urban Nails heeft namelijk allerlei verschillende soorten en heel erg veel kleuren. Kortom iedere vrouw kunnen we blij maken met de glitter nagels van Urban Nails.

Zijn deze glitters alleen geschikt voor kunstnagels?

Misschien denkt u dat glitters alleen op kunstnagels geplaatst kunnen worden, maar dat is niet zo. De glitters van Urban Nails zijn zowel geschikt voor kunstnagels als echte nagels. Het fijne aan deze nagels is de prachtige uitstraling, maar ook doordat ze met behulp van een UV of LED lamp binnen enkele seconden uitgehard zijn. Nog iets wat u wilt weten is dat deze glitter maar maximaal zo’n twee weken blijven zitten, maar dat hoeft toch geen probleem te zijn, dan kunt u gewoon weer voor een andere glitter kleur gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *