De 3 essentials voor een extra touch aan je outfit

We weten allemaal dat de eerste indruk belangrijk is. De manier waarop je je kleedt zegt veel over je voordat je je mond open doet. Professionals in veel sectoren hebben een gezegde: “Kleed je voor de baan die je wilt, niet voor de baan die je hebt” Waarom? Omdat de manier waarop we ons kleden invloed heeft op ons zelfvertrouwen, en zelfvertrouwen is de sleutel tot succes. 

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om een geweldige outfit samen te stellen, zijn er drie essentiële zaken die je look met weinig moeite van gemiddeld naar geweldig kunnen brengen. Met slechts deze drie eenvoudige items kun je een krachtig statement maken dat laat zien dat je zelfverzekerd bent, goed voor de dag komt en klaar bent om alles aan te kunnen. Dus wat zijn deze drie must-have items? Lees verder om erachter te komen!

1.Sneakers 

Sneakers zijn momenteel helemaal in, en ze zijn niet meer alleen voor de sportschool! Een goed paar sneakers kan elke outfit opwaarderen, of je nu een jeans en een T-shirt draagt of een jurk en een jasje. Ze zijn niet alleen comfortabel genoeg om de hele dag te dragen, maar ze laten ook zien dat je modebewust bent en op de hoogte van de laatste trends. En maak je geen zorgen, er zijn genoeg opties die zowel stijlvol als praktisch zijn.

2.Sieraden

Met een beetje juwelen kom je een heel eind. Of het nu gaat om een paar oorbellen, een ketting of een armband, het toevoegen van sieraden aan je outfit kan je helpen er meer gepolijst en samenhangend uit te zien. Plus, het is een geweldige manier om een pop van kleur of persoonlijkheid toe te voegen aan je look. Weet u niet zeker welke sieraden u moet kiezen? Blijf bij klassieke stukken die nooit uit de mode raken, zoals parel oorbellen of een gouden ketting.

3.Een tas 

Tot slot heeft elke vrouw een geweldige tas nodig. Het maakt niet uit of hij groot of klein is, zolang er maar alles in past wat je nodig hebt en hij goed staat bij je outfit. Een tas is de perfecte manier om een extra vleugje stijl aan je look toe te voegen en tegelijkertijd praktisch te zijn. Als je niet veel spullen mee wilt nemen, kies dan voor een kleine crossbody tas of clutch. Maar als je je hele leven moet ronddragen (we hebben het allemaal meegemaakt), kies dan voor een grotere draagtas of schoudertas die genoeg ruimte biedt voor alles wat je nodig hebt – en dan nog wat!

Conclusie 

Deze drie items – sieraden, sneakers en een tas – zijn essentieel om je outfit met weinig moeite van saai naar fantastisch te maken. Met een paar simpele toevoegingen zie je er strak en klaar uit voor alles wat er op je pad komt. Dus als je je de volgende keer gaat aankleden voor je werk of om uit te gaan met vrienden, zorg dan voor deze drie must-have items!

Op zoek naar leuke en hippe sneakers die jouw outfit helemaal afmaken? Neem dan snel een kijkje op www.lastradashoes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *