De trend van 2018: Wimperextensions

Misschien heeft u er wel eens over gehoord of over gelezen, wimperextensions. Wimperextensions zijn zoals het al verklapt extensions van de wimpers die met een speciale lijm een voor een op en tussen de natuurlijke wimpers worden gelijmd. Ze zijn permanent en vaak ook gekruld, waterbestendig en heel makkelijk aan te brengen. Ze blijven circa 6 tot 8 weken op uw wimpers zitten. Steeds meer mensen kiezen ervoor om niet alleen hun wimpers te verven maar ook voor extensions. Dit is namelijk niet alleen erg mooi, maar het ziet er daarnaast ook nog eens natuurlijk uit, in tegenstelling tot nepwimpers die u er zo op plakt. Echter bieden wimperextensions nog veel meer voordelen. In dit artikel lichten wij een paar voordelen verder toe.

Fashionable en niet schadelijk

Allereerst zien wimperextensions er heel natuurlijk uit maar zijn ze ook nog eens erg licht. Deze extensions zijn niet schadelijk voor je echte wimpers en kan je dus zonder risico laten aanbrengen door een schoonheidsspecialist. Daarnaast is het ook nog eens erg fashionable, want zeg nou zelf je wilt natuurlijk net zulke mooie wimpers hebben als celebrities.

Geld en tijd besparend

Een tweede voordeel van wimperextensions is dat het gelbesparend is. Zo blijven ze zo’n anderhalf maand zitten en heb je in principe geen mascara meer nodig. Hiermee kun je dus wel snel geld mee besparen en kan het over tijd goedkoper zijn om extensions te nemen in plaats van zelf je wimpers te krullen en mascara aan te brengen. Dus je bespaard ook nog eens een hoop tijd.

Stevig en waterbestendig

Nog een voordeel is dat deze wimpers erg stevig zijn, aangezien ze met speciale wimperlijm zijn aangebracht en hierdoor niet snel loslaten. Daarnaast zijn deze wimpers waterbestendig dus kunt u gerust douchen of een baantje zwemmen in het zwembad. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u geen waterbestendige make-up remover gebruikt om uw make-up af te halen. Hiermee loopt u namelijk wel het risico dat u de extensions uit uw wimpers wrijft.

Wil je meer weten over wimperextensions? Bezoek dan eens de website Beauty-label.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *