softshell jas bedrukken

Softshell jas bedrukken

Goede werkkleding is belangrijk, want als je kleding lekker zit kun je beter werken. Een ander voordeel van werkkleding is dat je opvalt, vooral als de kleding bedrukt is. Je bent dus sneller herkenbaar en je werkt comfortabeler. Wanneer je vaak buiten aan het werk bent, dan is een softshell jas bedrukken misschien wel een goed idee. Een softshell jas is een mooie, comfortabele en warmhoudende jas. Softshell is ook nog eens waterafstotend en winddicht. Ideaal voor buiten werken dus! Een opdruk op werkkleding is mooi, want het is een stukje reclame en herkenning. Een softshell jas bedrukken kan natuurlijk ook. Zo ben je goed zichtbaar en herkenbaar voor omstanders. Met deze jas ben je in stijl bestendig tegen alle weersomstandigheden. Werkkleding komt in allerlei soorten en maten. Met een softshell jas ben je in ieder geval zeker van een comfortabele werkktijd.

Softshell

Deze jassen zie je steeds vaker voorbij komen, niet heel gek, aangezien deze stof aardig wat voordelen heeft. Het is een ademende stof, dit maakt het fijn om te dragen. Daarnaast is het ook nog eens winddicht en waterafstotend. In vele weersomstandigheden is dit een comfortabele jas, zowel in de lente als herfst. Ze zijn licht, maar houden je toch warm en beschermd in allerlei weersomstandigheden. Het is dan ook eigenlijk de ideale jas om in te werken buiten. De voordelen even opgeteld:

  • Waterafstotend
  • Winddicht
  • Licht
  • Ademend

Deze voordelen maken het een hele fijne jas om in te werken in het voor- en najaar. De eigenschappen die een softshell jas bedrukken heeft maakt het goede werkkleding.

Werkkleding

Het is belangrijk dat werknemers comfortabel in hun kleding zitten, zodat ze hun werk goed uit kunnen voeren. Comfortabele kleding draagt dus bij aan beter werk. Daarnaast zijn werknemers sneller herkenbaar. Werkkleding komt in vele soorten en maten. Van een simpele bodywarmer of jas, tot een heel pak, overall of oranje hesjes. Voor elke sector is de kleding anders natuurlijk. In een horecagelegenheid dragen ze bijvoorbeeld vaak een witte blouse en een zwarte broek. Terwijl ze in de bouw meestal een oranje overal aan hebben. Voor bedrijven die veel werkzaamheden buiten hebben, zoals de bouw, vliegveld of schilders, dan is een jas een goede uitrusting. Werkkleding is bedoeld om je dan warm te houden. Een softshell jas bedrukken is misschien wel wat voor jouw bedrijf als je veel buiten werkt.

Softshell jas bedrukken voor het werk

Het bedrukken van werkkleding wordt tegenwoordig veel gedaan. Het is een beetje je merk laten zien en promoten door middel van de werknemers. Het is een goede manier om een stukje reclame te maken. Daarnaast worden werknemers snel herkenbaar voor mensen. Werkkleding kan dus eigenlijk niet meer missen binnen je bedrijf. Softshell jas bedrukken kan gemakkelijk. Het is een mooie stof om te bedrukken en het staat netjes. Er kan bijvoorbeeld het logo van het bedrijf gedrukt worden, of de naam of slogan. Een softshell jas bedrukken laten kun je doen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van (werk) kleding. Dit is makkelijk te vinden op het internet en voor een mooie prijs is al je werkkleding bedrukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *