Diamanten en mode

Het dragen van diamanten sieraden wordt in de mode industrie vaak gedaan om net even dat beetje extra aan een outfit te geven. Dit wordt vaak ook door modeliefhebbers overgenomen.

Wanneer je goed kijkt naar wanneer een diamanten sieraad wordt gedragen zal je zien dat deze vaak worden gebruikt bij de wat luxere kledingstukken en mode trends.

Dit komt vooral omdat een diamanten sieraad qua prijs er gewoonweg niet bijpast wanneer je geen luxe uitstraling teweeg wilt brengen.

Waar koop je mooie diamantjuwelen en waar moet je op letten?

Als je bezig bent met het oriënteren om diamantjuwelen aan te schaffen kom je er al snel achter dat er een groot verschil in prijs is.

Dit komt vooral omdat bij elke tussenstap vanaf de bron er marges worden toegepast bovenop de aankoopprijs. Wanneer een juwelier veel stappen tussen zichzelf en de bron heeft resulteert dit in een hogere verkoopprijs.

Een goede plek om te kijken naar diamanten sieraden is bij Baunat.

Hier vindt je scherp geprijsde diamanten sieraden van hoge kwaliteit.
De reden hiervan is dat Baunat rechtstreeks bij de bron inkoopt en de sieraden door hun eigen vaklieden in Antwerpen met de hand laat maken.

Om advies in te winnen of om een afspraak te maken bij Baunat kan je gebruik maken van de volgende gegevens:

BAUNAT Nederland
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam, Nederland

+31 (0) 20 737 25 25

Dit zijn de contactgegevens van hun showroom in Amsterdam.
Mocht je in een ander land langs willen gaan is dat ook mogelijk, Baunat heeft namelijk meerdere showrooms verspreid over de gehele wereld!

Maak je outfit af!

Het leukste aan accessoires is dat je deze kunt gebruiken om een outfit helemaal af te maken.
Ga je voor een casual look kan je ervoor kiezen om opvallende en stoere sieraden te dragen.

Als je voor een meer klassieke en luxere look wilt gaan zijn diamanten sieraden daar uitermate voor geschikt!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *