Heren ondergoed: Boxer Vs. Slip

Er zijn meerdere soorten heren ondergoed maar het belangrijkste onderscheid kan gemaakt worden tussen slips en boxers. Dan is ere uiteraard nog verschil in de lengte van de onderbroekspijpen, maar toch is de keuze tussen deze twee modellen waarop de keuze vaak valt. In dit artikel zetten we de boxer en de slip tegenover elkaar zodat jij kan bepalen wat voor jou de beste soort is.

Slip

Een slip heeft geen pijpen en sluit nauw aan. Een groot voordeel van het dragen van een slip is dat je de naden niet ziet door je broek heen en dat je in de zomer minder warme dijbenen hebt. Een slip zit comfortabel aangezien hij goed aansluit op je lichaam. Let er daarom wel op dat je de slip niet te strak of te los koopt, dat zit uiteraard niet fijn.

Boxershort

Jongere mannen dragen vaak een boxershort. Dat is komt niet zozeer door het draagcomfort maar meer doordat dit voor jonge mannen meer in de mode is. Er kan een grof onderscheid worden gemaakt in twee soorten boxershorts:

  • Losse boxershorts
  • Aansluitende boxershorts

Aan beide soorten zitten weer andere voordelen. Zo is een los boxershort luchtdoorlatend waardoor hij ademt. Een aansluitend boxershort geeft meer steun en zit fijner onder een strakkere broek. Bij een aansluitende boxershort is het net als bij een slip van belang dat deze niet te groot of juist te klein wordt gekocht. Kijk dus goed naar de maattabel alvorens je een aansluitende soort ondergoed aanschaft.

De kracht van goed ondergoed

Naast de keuze of jij liever een boxershort of een slip draagt, is het ten eerste van belang dat de kwaliteit van het ondergoed hoogwaardig is. Wanneer je ondergoed van lage kwaliteit aanschaft betreft het vaak een materiaal dat geen lucht doorlaat waardoor je kan gaan transpireren. Dat is uiteraard niet fijn en dat kan voorkomen worden door goed ondergoed aan te schaffen.

Ondergoed set

Een merk dat heren ondergoed van hoge kwaliteit levert is Schiesser ondergoed voor heren. Schiesser ondergoed komt in sets. Zo koop je bijvoorbeeld een Schiesser boxershort en daarbij kun je in de selectie van Schiesser ondergoed heren een hemd aanschaffen. Op die manier heb je meteen een set in huis van hoogwaardig ondergoed waarmee je weer even vooruit kunt. Wij raden aan om eens de maattabel door te nemen van het merk dat je aanschaft, dat kan namelijk verschillen.

Online ondergoed kopen

Kijk wanneer je online ondergoed koopt eerst naar de recensies per ondergoedmerk. Op die manier lees je wat anderen van het ondergoed vinden en kom je erachter of het ondergoed aan jouw wensen voldoet. Ondergoed van goede kwaliteit is belangrijk omdat het basis van je kleding is. Wanneer dat niet goed zit of goed aansluit, zul je merken dat de rest van je kleding eveneens minder goed staat. Zo kun je bijvoorbeeld je ondergoednaden zien wanneer je niet genoeg research hebt gedaan een ondergoed hebt gekocht dat niet past of van lage kwaliteit is. Wanneer je niet meteen veel geld uit wil geven, kun je ondergoed van hetzelfde merk in de aanbieding kopen. Dan kun je eerst bepalen of jij de stof en het model fijn vindt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *