Wat zijn ooglidcorrecties?

Heb je een vermoeid gezicht en komt dit door hangende oogleden of wallen onder je ogen? Voel je echt dat je oogleden zwaar aanvoelen en is dit gevoel irritant? Dan kan het handig zijn om onderzoek te doen naar ooglidcorrecties en wat deze voor je kunnen betekenen. Zo kun je een correctie laten uitvoeren aan je bovenooglid, maar ook aan je onderooglid. Doordat je ouder wordt, verslapt de huid en spieren rondom je ogen. Hierdoor kunnen je oogleden gaan hangen. Dit zorgt voor de vermoeide uitstraling, terwijl je helemaal niet moe bent. Met de ooglidcorrecties kun je zorgen voor een uitgeruste, frisse en opgewekte uitstraling en zie je er ook een stuk jonger uit. Wat houdt een ooglidcorrectie precies in? Hoe herstel je van een ingreep? Hoe zoek je naar een goede kliniek? Al deze vragen worden beantwoord en behandeld, lees daarom het artikel grondig door.

Wat houden ooglidcorrecties precies in?

Bij ooglidcorrecties zorgen de specialisten ervoor dat je een open en een wakkere blik krijgt, hierdoor lijk je ook een stuk jonger. Bij het bovenooglid wordt bijvoorbeeld het overtollige huid weggehaald, daarnaast worden de spieren ingekort. Door middel van een plaatselijke verdoving met dunne naalden, zorgen ze ervoor dat je niks voelt van de ingreep. Het overtollige huid die in het ooglid zit, zorgt ervoor dat de oogleden zwaar aanvoelen. Bij een onderooglidcorrectie wordt er vooral voor gezorgd dat er geen wallen kunnen komen. Hierbij wordt er vooral vet verwijderd in de oogleden en doen ze dit door middel van een snede in de plooi. De vetkwabben worden uit de oogleden gehaald en dit kan soms voor een onaangenaam gevoel zorgen.

Hoe herstel je van ooglidcorrecties?

Het herstel van ooglidcorrecties gaat over het algemeen behoorlijk snel. Het ligt eraan of je een plaatselijke verdoving hebt gehad of juist een volledige narcose. Vaak moet je in de kliniek een paar uur blijven liggen met een zakje met ijs op je ogen. Op deze manier kun je een zwelling voorkomen en kunnen de hechtingen in je oogleden ook goed tot werking komen. Ten tweede is het van een groot belang dat je opgehaald wordt door iemand die je naar huis brengt. De dagen die volgen moet je vooral uitrusten en ervoor zorgen dat je veel in bed ligt. Pas na een week mag je weer autorijden en is het verstandig om na de kliniek te gaan voor een vervolgafspraak. Bij deze afspraak worden de hechtingen uit je oogleden gehaald en kun je kijken naar het eindresultaat en/of alles gelukt is.

Hoe zoek je de juiste kliniek

Voordat je ooglidcorrecties laat uitvoeren heb je natuurlijk een kliniek nodig waar je dit kunt laten doen. Door in de zoekmachine online ‘ooglidcorrecties’ in te tikken, krijg je vaak een hele lijst met verschillende klinieken. Kijk hierbij vooral naar de topresultaten en zoek een kliniek uit die ervaren en gespecialiseerd is op het gebied van deze ingrepen. Ook kun je kijken naar de reviews en kun je zien wat vorige klanten van de kliniek vonden. Neem eventueel contact op met de kliniek en vraag een offerte aan, zodat je precies weet wat de kosten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *