Populaire kleding van dit moment!

Iedereen draagt elke dag wel kleren, al is het een pyjama of een jurk, maar waar dient het eigenlijk voor? Kleding zorgt ervoor dat ons lichaam warm blijft, maar het zorgt er ook voor dat we er aantrekkelijk uitzien en het kan bepaalde lichaamsdelen verbergen. Heb je een hele grote brandvlek op je been, trek een broek aan en niemand ziet het. Ook kan het heel handig zijn op je werk, ben je een brandweerman, dan trek je brandweerkleding aan en ben je herkenbaar voor de mensen. Kleding kan gemaakt zijn van verschillende stoffen zoals: linnen, katoen, nylon etc. Het kiezen en combineren van kleren wordt ook wel stylen genoemd. Er zijn ook vele kledingstylisten die de kleding van beroemde mensen stylen. De laatste trends wordt ook wel mode genoemd. In de laatste jaren is het erg in de mode om populaire merken zoals Chanel te dragen.

Waarom is merkkleding populair?

Merkkleding is al jarenlang populair, maar waarom?

Je betaalt bij merkkleding niet alleen voor de kleding, maar ook voor het ontwerp. Ook heeft het een eigen handelsmerk, dat betekent dat het een uniek ontwerp is en dat er vaak goede materialen voor worden gebruikt. Let op: Dit betekent niet dat het altijd op de juiste manier wordt geproduceerd. Over het algemeen gaat merkkleding ook langer mee, de kleur en vorm blijft vaak ook langer goed. Vaak hebben merken ook hen eigen stijl. Maar het gaat ook om de status. Je betaalt ook deels voor de status. Als je merkkleding draagt wordt dat vaak gezien als luxe. Het wordt vaak beschouwd als ‘stoer’ en kinderen met merkkleding zijn vaak populairder dan kinderen met normale kleding. Vaak geeft het mensen ook zelfvertrouwen en ziet het er stoer uit.

Chanel, You Rock!

Chanel is een Frans merk en maakt kleding, make-up en accessoires. Het is best prijzig, maar hier betaal je dus ook voor de sociale status. De producten zijn wel erg goed en kwalitatief. De ontwerpster van Chanel heette Gabrielle Bonter ‘Coco’ Chanel. Het bedrijf is na haar overlijden overgenomen door Karl Lagerfield en is nu nog steeds een populair merk.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *